Archief opslagruimte huren

Ieder bedrijf is verplicht om de administratie gedurende minstens 7 jaar te bewaren. Dit levert al snel een flinke stapel papieren op. Het is niet nodig om naar een groter kantoor te verhuizen omdat jouw administratie zoveel ruimte inneemt. Je kunt je archief opslaan door een aparte archiefruimte te huren. Zo creëer je in een handomdraai een overzichtelijke werkomgeving en weet je dat je aan de wettelijke vereisten voldoet.

self storage boxen

Archief opslag huren bij Self Storage Tiel

 
Bedrijven hebben een fiscale bewaarplicht, wat inhoudt dat je verplicht bent om de administratie van jouw bedrijf gedurende ten minste 7 jaar te bewaren. Dit verandert al snel in een flinke stapel, wat zorgt voor minder ruimte in jouw (thuis)kantoor. Hou alleen wat je nodig hebt in de buurt en sla de rest van je archief op in een archief opslag. Ook kun je jouw archief tijdelijk opslaan bij Self Storage Tiel, bijvoorbeeld omdat je naar een groter of een kleiner kantoor verhuist. Vergeet als je gaat verhuizen nooit om een back-up van de documenten te maken zodat je deze onder geen beding kwijt kunt raken. Deze back-up kun je vervolgens veilig bewaren in een opslagruimte.

Bij Self Storage in Tiel sla je jouw archief gemakkelijk en voordelig op. Wij bieden diverse opslagboxen aan vanaf 1 m2. Door te kiezen voor externe opslagruimte voorkom je dat er dure kantoormeters verloren gaan of je in je thuiskantoor het overzicht verliest. Je huurt op flexibele basis jouw opslagruimte en kunt gemakkelijk upgraden of downgraden. Door de calculator te gebruiken bereken je in een handomdraai de benodigde opslagruimte. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor meters die je niet gebruikt.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

7 dagen per week toegang

 
Kies voor Self Storage Tiel als archief opslag om te profiteren van vele voordelen. Allereerst krijg je 7 dagen per week toegang tot de beveiligde opslagruimte. Kies voor een geventileerde opslagruimte als de documenten oud en kwetsbaar zijn. Je bewaart de documenten zo lang als je wilt, want wij bieden zowel korte- als langetermijn archiefruimte aan. Moet je extra documenten opslaan of heb je bepaalde documenten niet meer nodig en kun je af met een kleinere box? Dan kun je gemakkelijk overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, op ieder moment, zonder extra kosten.

Archiefruimte huren doe je bij Self Storage Tiel

 • Altijd toegang tot jouw documenten: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog geregeld

Heeft u interesse in het huren van een archief opslagruimte? Om de mogelijkheden voor jouw archief opslag te bespreken kun je eens langskomen op een van onze inloopdagen. Ook kun je dan meteen een kijkje nemen bij onze opslag boxen, en kun je bepalen welke box bij jouw opslagwens past.

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe klein zijn de storage boxen?

  Kleine storage boxen van Self Storage Tiel zijn al beschikbaar vanaf 1m2 aan ruimte. Uiterst geschikt voor kleine(re) opslag zoals archieven. Boek jouw opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn archiefopslag bij jullie?

  Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van jouw spullen. Met digitale sloten, 64 bewakingscamera’s, honden controle en kentekenregistratie realiseren we dat.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op voor jouw archieven
  • Vandaag al jouw archieven opbergen
  • Grootte boxen: al vanaf 1m2 per box
  • Inhoud boxen: al vanaf 3m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

4 + 9 =