Archief opslagruimte huren

Ieder bedrijf is verplicht om de administratie gedurende minstens 7 jaar te bewaren. Dit levert al snel een flinke stapel papieren op. Het is niet nodig om naar een groter kantoor te verhuizen omdat jouw administratie zoveel ruimte inneemt. Je kunt je archief opslaan door een aparte archiefruimte te huren. Zo creëer je in een handomdraai een overzichtelijke werkomgeving en weet je dat je aan de wettelijke vereisten voldoet.

Archief opslag huren bij Self Storage Tiel

 
Bedrijven hebben een fiscale bewaarplicht, wat inhoudt dat je verplicht bent om de administratie van jouw bedrijf gedurende ten minste 7 jaar te bewaren. Dit verandert al snel in een flinke stapel, wat zorgt voor minder ruimte in jouw (thuis)kantoor. Hou alleen wat je nodig hebt in de buurt en sla de rest van je archief op in een archief opslag. Ook kun je jouw archief tijdelijk opslaan bij Self Storage Tiel, bijvoorbeeld omdat je naar een groter of een kleiner kantoor verhuist. Vergeet als je gaat verhuizen nooit om een back-up van de documenten te maken zodat je deze onder geen beding kwijt kunt raken. Deze back-up kun je vervolgens veilig bewaren in een opslagruimte.

Bij Self Storage in Tiel sla je jouw archief gemakkelijk en voordelig op. Wij bieden diverse opslagboxen aan vanaf 1 m2. Door te kiezen voor externe opslagruimte voorkom je dat er dure kantoormeters verloren gaan of je in je thuiskantoor het overzicht verliest. Je huurt op flexibele basis jouw opslagruimte en kunt gemakkelijk upgraden of downgraden. Door de calculator te gebruiken bereken je in een handomdraai de benodigde opslagruimte. Zo voorkom je dat je te veel betaalt voor meters die je niet gebruikt.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

7 dagen per week toegang

 
Kies voor Self Storage Tiel als archief opslag om te profiteren van vele voordelen. Allereerst krijg je 7 dagen per week toegang tot de beveiligde opslagruimte. Kies voor een geventileerde opslagruimte als de documenten oud en kwetsbaar zijn. Je bewaart de documenten zo lang als je wilt, want wij bieden zowel korte- als langetermijn archiefruimte aan. Moet je extra documenten opslaan of heb je bepaalde documenten niet meer nodig en kun je af met een kleinere box? Dan kun je gemakkelijk overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte, op ieder moment, zonder extra kosten.

Archiefruimte huren doe je bij Self Storage Tiel

 • Altijd toegang tot jouw documenten: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog geregeld

Heeft u interesse in het huren van een archief opslagruimte? Om de mogelijkheden voor jouw archief opslag te bespreken kun je eens langskomen op een van onze inloopdagen. Ook kun je dan meteen een kijkje nemen bij onze opslag boxen, en kun je bepalen welke box bij jouw opslagwens past.

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe klein zijn de storage boxen?

  Kleine storage boxen van Self Storage Tiel zijn al beschikbaar vanaf 1m2 aan ruimte. Uiterst geschikt voor kleine(re) opslag zoals archieven. Boek jouw opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn archiefopslag bij jullie?

  Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van jouw spullen. Met digitale sloten, 64 bewakingscamera’s, honden controle en kentekenregistratie realiseren we dat.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op voor jouw archieven
  • Vandaag al jouw archieven opbergen
  • Grootte boxen: al vanaf 1m2 per box
  • Inhoud boxen: al vanaf 3m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

15 + 5 =