Bandenopslag huren

Twee keer per jaar is het weer tijd om je banden te verwisselen: van winterbanden naar zomerbanden en andersom. Waar laat je de andere set autobanden in de tussentijd? Je kunt ervoor kiezen om je garage of schuur te gebruiken als bandenopslag, maar dit heeft verschillende nadelen. Zo nemen de autobanden veel plek in, terwijl je ze de helft van het jaar niet nodig hebt. Door een bandenopslag te huren staan de zomer- of winterbanden niet langer in de weg en worden je banden veilig en droog opgeslagen, waardoor deze in optimale staat blijven.

Bandenopslag

De voordelen van bandenopslag

 
Een externe opslag voor je autobanden huren heeft tal van voordelen. Het allerbelangrijkste is dat je veel ruimte bespaart in je garage, schuur of huis. Anders liggen de autobanden het hele jaar door in de weg. Je kiest zelf de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Bij Self Storage Tiel huur je al een kleine opslagbox vanaf 1 m2. Met onze praktische calculator bereken je in een handomdraai hoeveel ruimte je nodig hebt voor je opslag van autobanden. Je betaalt hier dus nooit te veel voor. Alleen autobanden opslaan? Dan voldoet een kleine opslagruimte. Je banden liggen veilig in de overdekte opslag waardoor deze in perfecte staat blijven.

Heb je jouw autobanden tussendoor toch nodig? Dat is geen probleem, want je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw opslagruimte. Self Storage Tiel heeft een centrale ligging direct aan de A15. Binnen twee minuten heb je jouw banden opslag geregeld en directe betaling is mogelijk. Wij bieden je alle flexibiliteit die je nodig hebt. Wil je meer items opslaan dan alleen de autobanden? Dan upgrade je gemakkelijk en snel naar een grotere opslagbox. Andersom ben je ook zo verhuisd naar een kleinere opslagruimte. 

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Opslag autobanden bij Self Storage Tiel

Wil jij bandenopslag regelen voor jouw zomer- en winterbanden? Dan ben je bij Self Storage Tiel aan het juiste adres. Bij ons sla je jouw zomer- en winterbanden veilig en efficiënt op in een overdekte opslagruimte.

Regel direct jouw bandenopslag door onze tool te gebruiken en vind de ideale ruimte voor de beste prijs. Huur en betaal de opslagruimte online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk. Je hoeft alleen nog maar je autobanden in te laden en je voor te bereiden op het verhuizen van de spullen. Je neemt de autobanden opslag in gebruik op het moment dat dit jou uitkomt.

Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen

 • Altijd toegang tot jouw autobanden: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je autobanden stallen
Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn autobanden opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van jouw autobanden. Meer autobanden? Boek dan een grotere opslagruimte.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn autobanden in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. We gebruiken 64 beveiligingscamera’s, zetten honden controle in en verplichten kentekenregistratie onder de boxeigenaren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel autobandenstalling?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Betaal niet teveel en kies de meest geschikte box
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

9 + 9 =