Bandenopslag huren

Twee keer per jaar is het weer tijd om je banden te verwisselen: van winterbanden naar zomerbanden en andersom. Waar laat je de andere set autobanden in de tussentijd? Je kunt ervoor kiezen om je garage of schuur te gebruiken als bandenopslag, maar dit heeft verschillende nadelen. Zo nemen de autobanden veel plek in, terwijl je ze de helft van het jaar niet nodig hebt. Door een bandenopslag te huren staan de zomer- of winterbanden niet langer in de weg en worden je banden veilig en droog opgeslagen, waardoor deze in optimale staat blijven.

De voordelen van bandenopslag

 
Een externe opslag voor je autobanden huren heeft tal van voordelen. Het allerbelangrijkste is dat je veel ruimte bespaart in je garage, schuur of huis. Anders liggen de autobanden het hele jaar door in de weg. Je kiest zelf de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt. Bij Self Storage Tiel huur je al een kleine opslagbox vanaf 1 m2. Met onze praktische calculator bereken je in een handomdraai hoeveel ruimte je nodig hebt voor je opslag van autobanden. Je betaalt hier dus nooit te veel voor. Alleen autobanden opslaan? Dan voldoet een kleine opslagruimte. Je banden liggen veilig in de overdekte opslag waardoor deze in perfecte staat blijven.

Heb je jouw autobanden tussendoor toch nodig? Dat is geen probleem, want je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw opslagruimte. Self Storage Tiel heeft een centrale ligging direct aan de A15. Binnen twee minuten heb je jouw banden opslag geregeld en directe betaling is mogelijk. Wij bieden je alle flexibiliteit die je nodig hebt. Wil je meer items opslaan dan alleen de autobanden? Dan upgrade je gemakkelijk en snel naar een grotere opslagbox. Andersom ben je ook zo verhuisd naar een kleinere opslagruimte. 

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Opslag autobanden bij Self Storage Tiel

Wil jij bandenopslag regelen voor jouw zomer- en winterbanden? Dan ben je bij Self Storage Tiel aan het juiste adres. Bij ons sla je jouw zomer- en winterbanden veilig en efficiënt op in een overdekte opslagruimte.

Regel direct jouw bandenopslag door onze tool te gebruiken en vind de ideale ruimte voor de beste prijs. Huur en betaal de opslagruimte online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk. Je hoeft alleen nog maar je autobanden in te laden en je voor te bereiden op het verhuizen van de spullen. Je neemt de autobanden opslag in gebruik op het moment dat dit jou uitkomt.

Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen

 • Altijd toegang tot jouw autobanden: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je autobanden stallen
Self Storage Tiel B.V.
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn autobanden opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van jouw autobanden. Meer autobanden? Boek dan een grotere opslagruimte.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn autobanden in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. We gebruiken 64 beveiligingscamera’s, zetten honden controle in en verplichten kentekenregistratie onder de boxeigenaren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel autobandenstalling?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Betaal niet teveel en kies de meest geschikte box
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

11 + 10 =