Deel deze pagina

De afgelopen twee jaar is er veel veranderd in onze manier van leven. Deze veranderingen brengen een hoop spullen met zich mee. Werk jij sinds de coronacrisis vanuit huis, heb je nieuwe hobby’s ontwikkeld of is jouw gezinssituatie uitgebreid? Dan is het wellicht handig om een opslagruimte te huren, in dit artikel leggen wij uit waarom corona storage handig is. 

Werken vanuit huis

De afgelopen twee jaar zijn steeds meer mensen vanuit huis gaan werken. Wanneer je ervoor hebt gekozen om een thuiskantoor in te richten, is de kans groot dat spullen die in deze ruimte stonden, in de weg komen te staan. Met een corona storage box berg jij je overtollige spullen makkelijk en snel op. Zo zorg je ervoor dat jij kan werken in een opgeruimde ruimte.

Nieuwe hobby’s

Hebben jij en/of je huisgenoten creatieve of sportieve hobby’s ontwikkeld tijdens de coronacrisis? Hartstikke leuk natuurlijk, al gaan nieuwe hobby’s vaak gepaard met veel gereedschap en materialen. Wanneer deze hobby’s op het moment niet meer worden uitgevoerd, kan het huis al gauw volstaan met deze extra spullen. Een corona storage biedt een ideale oplossing hiervoor. Zo staan je spullen thuis niet meer in de weg en kun je ze toch elk gewenst moment weer tevoorschijn halen.

Verbouwen en je spullen opslaan in een corona storage box

Een andere populaire trend van de afgelopen twee jaar is het renoveren van het huis of de tuin. Omdat we met z’n alle een stuk minder op vakantie zijn gegaan, bleef er meer geld over. Veel mensen kozen, en kiezen daarnaast nog steeds voor een vakantie in eigen land. Dit betekent dat er meer tijd in huis wordt gespendeerd. Om aan de wensen te blijven voldoen, wordt er veel uitgebouwd en aangebouwd. Corona storage boxen kunnen gebruikt worden wanneer je tijdelijk je spullen kwijt wil, bijvoorbeeld voor meubel opslag. Ideaal!

Gezinsuitbreiding

Wellicht is jouw gezin uitgebreid de afgelopen twee jaar. Ouders zullen gegarandeerd weten hoeveel spullen een baby met zich meebrengt. Bepaalde spullen gebruik je misschien maar voor een aantal maanden of jaar, maar niet veel langer. Denk hierbij aan een kinderwagen, een autostoeltje of een kinderbedje. Deze spullen gooi je natuurlijk niet snel weg wanneer er een wens is voor een tweede of derde kindje. Maar oh, wat vreten de spullen veel ruimte in huis. Drop ze in jouw self storage box en voilà, ze zijn goed opgeborgen.

Kun jij wel wat opslagruimte gebruiken in deze coronatijd, in de vorm van een box? Bereken eenvoudig hoeveel ruimte je nodig hebt met onze ruimte calculator!