Deel deze pagina
Heb jij spullen in huis, in de garage of in de schuur staan die je eigenlijk wel ergens anders zou willen opslaan? Dan is een opslagbox huren de ideale uitkomst. Zo hoef je niets weg te gooien en creëer je wel meer ruimte in huis. Voordat je besluit om een opslagbox te huren, wil je natuurlijk weten wat het kost om een opslagbox te huren. Self Storage Tiel geeft je antwoord op die vraag.

Wat kost een opslagbox huren?

Een opslagbox huren kan om verschillende redenen. Misschien wil je een bandenopslag huren of wil je je gereedschap kwijt. Of wil je spullen met sentimentele waarde opslaan, zodat je ze op een veilige plek kunt bewaren. De reden waarom jij een opslagbox wil huren, is belangrijk bij het bepalen van de prijs van de opslagbox die je wilt huren. Er zijn namelijk zowel kleine als grote opslagboxen te huur. De prijs van een opslagbox is afhankelijk van of je een grote opslag of een kleine opslag nodig hebt

Bereken het formaat van je opslagbox

De vraag ‘Wat kost een opslagbox?’ is alleen goed te beantwoorden als je weet welk formaat opslag jij nodig hebt. Daarom hebben wij een handige calculator waarmee je snel berekent hoeveel opslagruimte jij nodig hebt. Zo ontdek je heel eenvoudig hoe klein of groot jouw opslag moet worden.

Verschillende formaten met verschillende prijzen

Wat een opslagbox kost, hangt dus af van het formaat van de box. Bij Self Storage Tiel hebben we opslagruimtes tussen de 3 m3 en 75 m3. Tussen die formaten zit uiteraard veel prijsverschil. Waar je een kleine box al voor een bedrag tussen de € 30 en € 40 per maand kunt huren, kost een medium of grote opslagruimte een stuk meer. Zo hebben we opslagboxen voor € 140 per maand, maar ook boxen die meer dan € 280 per maand kosten. Alles is afhankelijk van hoeveel ruimte jij nodig hebt.

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

Langer huren? Korting op jouw maandbedrag

Bij Self Storage Tiel kun je zowel voor korte als lange tijd een opslagbox huren. Weet jij nu al dat je de opslagruimte voor meerdere maanden nodig hebt? Dan krijg je korting op jouw maandbedrag. Hoeveel korting je krijgt, hangt af van de formaat box en de duur van de huurperiode. 

Direct de kosten voor jouw opslagbox berekenen

Ben jij benieuwd wat jouw benodigde opslagbox kost? Dit kun je eenvoudig bekijken op onze website. Hier zie je welke opslagboxen op dit moment te huur zijn en wat deze kosten per maand. Ook zie je direct wat je per maand betaalt als je de box voor langere tijd vastlegt. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Heb je hulp nodig bij het huren van een opslagruimte of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte opslagbox voor jouw spullen.

Of bekijk onze self storage boxen!