Deel deze pagina

Soms gebeurt er iets in je leven waardoor je tijdelijk meer opslagruimte nodig hebt. Misschien ga je verhuizen naar een kleinere woning, ga je voor je werk een periode in het buitenland werken of heb je te maken met een vervelende gebeurtenis zoals een scheiding. In dit soort situaties is een opslagloods een uitkomst: je kunt dan de spullen waar je even geen plek voor hebt veilig, droog en schoon opslaan. Een opslag box huur je bij Self Storage Tiel al voor een paar euro per maand, waarbij je helemaal zelf kunt bepalen hoe groot de box is en hoe lang je deze wilt huren. In dit artikel delen we 4 redenen voor het huren van een opslagloods!

1.    Seizoensgebonden opslag

Zonder dat we het soms in de gaten hebben, sluipen er seizoensgebonden spullen ons leven in. In de winter tuig je je kerstboom op met de mooiste kerstballen die je hebt en verlicht je je huis met lampjes, kaarsen en kandelaars. In de zomer heb je deze spullen eigenlijk niet nodig. Dan wil je juist weer genieten van die mooie tuinset met vrolijke kussens of misschien zelfs wel je oldtimer zonder dak. Seizoensgebonden items heb je een groot gedeelte van het jaar niet nodig: ze staan juist in de weg, vangen veel stof of raken beschadigd. Daarom is een opslagloods ideaal: ruimte om al deze spullen veilig, schoon en droog op te slaan.

2.    Tijdelijke opslagloods bij verbouwing

Laat jij binnenkort je woonkamer, badkamer of keuken verbouwen? Of misschien wel een hele bovenverdieping? Ook dan wil je je inboedel tijdelijk opslaan. In huis staan de spullen in de weg en kunnen ze heel stoffig worden of zelfs beschadigen. Wanneer je je inboedel opslaat in een tijdelijke opslagloods, is er in huis genoeg ruimte om vrij rond te lopen en te verbouwen en lopen je spullen ook geen risico.

3.    Voor de hobbyisten

Ben je in je vrije tijd gek op meubels maken of restaureren, of het verzamelen van oldtimers? Misschien schilder je veel en kun je al die schilderdoeken niet meer kwijt in de woonkamer. Of heb je een andere hobby die ervoor zorgt dat je veel spullen om je heen verzamelt, zoals het verkopen van vintage meubels. Op zo’n moment is een opslagruimte ideaal. Je kunt er makkelijk bij en hebt te allen tijde toegang, maar hebt tegelijkertijd geen last meer van een te grote hoeveelheid spullen in huis.

4.    Zakelijke opslag

Ook voor zakelijke opslag zijn onze opslagloodsen zeer geschikt. Magazijnopslag in de traditionele zin gaat vaak gepaard met langdurige, inflexibele contracten en hoge kosten. Het is daarnaast zonde om je commerciële locatie niet optimaal te benutten voor jouw producten of diensten! Het kan een goede oplossing zijn om je magazijn te verplaatsen naar een opslag box, zodat je jouw commerciële bedrijfsruimte optimaal kunt benutten.

Tijdelijk een opslagloods huren?

Ben je op zoek naar een tijdelijke opslagloods of juist een langdurige opslag voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Neem dan vooral contact met ons op!