Deel deze pagina

Kom je thuis of op het kantoor nét wat ruimte tekort door een veranderende (woon)situatie? Dan is het handig om jouw persoonlijke of zakelijke bezittingen op te slaan in een mini self storage. Welke formaten boxen zijn er, en voor welke spullen is zo’n mini self storage geschikt? Wij vertellen je er alles over in dit blogartikel.

Maten van een mini self storage box

Voor degene die slechts een aantal spullen willen opbergen, zijn er mini self storage boxen. Deze kleine opslagboxen zijn onder andere geschikt voor kleine spullen van de zolder, archieven of administratiewerk dat je tijdelijk niet nodig hebt. Door gebruik te maken van een box, maak je thuis of op het kantoor wat ruimte vrij zodat je weer rustig kunt werken.

  • Grootte van een mini self storage box: van 1 tot 5 m2
  • Inhoud van een mini self storage box: van 3 tot 15m3

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Het is natuurlijk lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte je daadwerkelijk nodig hebt voor je spullen. In onze ruimte calculator kun je eenvoudig aangeven hoeveel (soortgelijke) artikelen je graag wilt opbergen. Aan de hand hiervan zie je direct wat voor soort box je nodig hebt.

Op basis van de ruimte calculator kan het natuurlijk ook zo zijn dat je een grotere self storage box nodig hebt dan verwacht. In dat geval kan je ook gebruik maken van een medium box, hiervoor gelden weer andere afmetingen.

  • Grootte van een medium self storage box: 5 tot 15 m2
  • Inhoud van een medium self storage box: 15 tot 45 m3

De voordelen van een mini self storage

Wil jij een mini self storage huren? Dan kun je bij Self Storage Tiel rekenen op de volgende voordelen.

  • De opslagruimte is schoon en droog
  • Je kunt jouw box binnen 2 minuten regelen
  • Ons mini storage center is direct gelegen aan de A15
  • 7 dagen per week bereikbaar

Daarnaast zijn de (mini) storage centers uitstekend beveiligd. Dit wordt gedaan aan de hand van 64 beveiligingscamera’s.

Minibox self storage in Tiel

Of het nu gaat om een kleine opslagruimte voor jouw administratieve zaken of een grotere opslagruimte voor het meubilair, Self Storage Tiel biedt altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jou op het gebied van self storage? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies én maak een afspraak voor een rondleiding door onze self storage ruimte.