Deel deze pagina
Soms heb je meer opslagruimte nodig dan dat je thuis hebt. Of misschien heb je ruimte nodig om je inboedel tijdelijk op te slaan, bijvoorbeeld voor een verhuizing. Zelfopslag is dan de perfecte oplossing. In een self storage box kun je spullen tijdelijk opslaan. Wat je opslaat en hoe lang je het daar laat staan, bepaal jij helemaal zelf. We geven je een paar tips om zoveel mogelijk uit je zelfopslag te halen.

1. Kies de juiste opbergbox

Heb jij veel spullen om op te slaan of wil je juist wat kleine spullen kwijt in een opslagbox? Afhankelijk van wat jij op wilt slaan, heb je een grote opslag of juist een kleine opslagruimte nodig. Bij Self Storage Tiel hebben we zowel grote als kleine opslagruimtes beschikbaar. Zo is er altijd een ruimte beschikbaar die precies bij jouw wensen past. Twijfel je over welk formaat opslagruimte je nodig hebt? Met onze handige ruimte calculator reken je het eenvoudig zelf uit. 

2. Maak een praktische indeling

Voordat je begint met het inruimen van de zelfopslag is het fijn om een indeling te maken. Daarna zet je moeiteloos al jouw spullen op de vooraf bedachte plek. Houd bij je indeling ook rekening met looppaden. Op die manier kun je altijd bij jouw opgeslagen spullen als je ze (onverwacht) nodig hebt. Label dozen aan de voorkant, zodat je ook na enige tijd nog steeds weet wat je in welke doos hebt gestopt. Wees creatief met de manier van opslaan. Gebruik bijvoorbeeld verhuisdozen en vuilniszakken, maar vul ook bijvoorbeeld die ene wasmand die je toch al in de zelfopslag wilde zetten.

3. Werk in de hoogte

Om optimaal gebruik te maken van de ruimte van de zelfopslag is het aan te raden om in de hoogte te werken. Verhuisdozen, meubels en andere spullen zijn vaak prima te stapelen. Let hierbij natuurlijk wel op dat je breekbare en kwetsbare spullen niet onderop de stapel laat verdwijnen. Weet je al dat je sommige spullen tijdelijk wilt opslaan, maar dat je ze binnenkort toch weer nodig gaat hebben? Zorg dan dat je hier eenvoudig bij kunt.

Kies voor betrouwbare opslag

Ben je op zoek naar betrouwbare zelfopslag? Bekijk dan al onze mogelijkheden. We hebben opslagruimtes in allerlei verschillende formaten beschikbaar. Bovendien huur je de ruimte voor jouw zelfopslag binnen enkele minuten. Daarna heb je altijd toegang tot de box en kun je dus altijd bij jouw opgeslagen spullen. Heb je vragen over onze zelfopslag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het huren van een geschikte opslagruimte.

Of bekijk onze self storage boxen!