Deel deze pagina

Ben jij op zoek naar een externe opslagruimte voor jouw spullen? Dan zijn beveiligde garageboxen een uitstekende keuze. Dat je er spullen in kunt opslaan is duidelijk, maar welke voordelen heeft het huren van een beveiligde garagebox nog meer?

 

1. Extra ruimte

Een van de grootste voordelen van het huren van een beveiligde garagebox, is de extra ruimte die je ervoor terugkrijgt in jouw woning. Hoe fijn is het om in een opgeruimd huis te wonen en/of te werken, of een kamer vrij te kunnen maken voor een gezinsuitbreiding of een nieuwe hobby. Een beveiligde garagebox biedt mogelijkheden voor het verruimen en verrijken van jouw woning.

 

2. Veiligheid

Garageboxen worden continu beveiligd. Jouw waardevolle spullen staan in de garagebox opgeslagen, dus het is belangrijk dat de locatie inbraakveilig is. Vaak staan je spullen zelfs nog beter beschermd in een beveiligde garagebox, dan in jouw eigen woning. Thuis kan er namelijk makkelijk een raampje worden ingetikt, dat is bij ons niet het geval. Bij Self Storage Tiel maken we gebruik van beveiligingscamera’s, (drugs)honden, beveiligers die altijd een opening- en sluitingsrondje maken door het pand en een toegangshek.

 

3. Schoon en droog

Maak je gebruik van een beveiligde garagebox, dan ben je zeker van het feit dat jouw spullen schoon en droog worden opgeslagen. In tegenstelling tot opslag in een schuur of kelder, zorgt een beveiligde garagebox ervoor dat jouw spullen niet vochtig worden. Dit is erg fijn wanneer je spullen zoals schilderijen of belangrijke documenten wilt opslaan.

 

4. Makkelijk te bereiken

Kies je ervoor om je spullen extern op te slaan, dan wil je natuurlijk de mogelijkheid om ze weer snel bij de hand te hebben. Onze beveiligde garageboxen zijn direct gelegen aan de A15 waardoor ze altijd makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast heb je de hele dag toegang tot je spullen: van 6:00 uur tot 22:00 uur.

 

5. Je betaalt nooit te veel

Het is misschien lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte je daadwerkelijk nodig hebt voor je spullen. In onze ruimte calculator kun je eenvoudig aangeven welke spullen je wilt opbergen. Aan de hand hiervan zie je direct wat voor soort garagebox je nodig hebt. Je betaalt daarom nooit te veel voor een beveiligde garagebox. Wij maken gebruik van kleine, medium en grote opslagboxen.

 

Beveiligde garagebox in Tiel

Self Storage Tiel biedt altijd een passende oplossing voor jouw situatie, of het nou gaat om de opslag van jouw administratieve zaken of meubilair. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van een beveiligde garagebox? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies én maak een afspraak voor een rondleiding door onze self storage ruimte.