Deel deze pagina
Overweeg jij het om gebruik te maken van een self storage box, dan ben je natuurlijk benieuwd naar de bijkomende kosten. De kosten van zo’n opslagruimte zijn geheel afhankelijk van het formaat. In dit artikel vertellen wij je alles over onze verschillende self storage boxen en de kosten hiervan.  

Kleine self storage box: info en kosten

Een kleine self storage box is uitstekend te gebruiken wanneer je slechts een aantal spullen wilt opbergen. Denk hierbij aan het opslaan van kleine spullen van de zolder, archieven of administratief werk dat je tijdelijk niet nodig hebt. Door gebruik te maken van een self storage box, maak je thuis of op het kantoor wat ruimte vrij zodat je weer rustig kunt werken.

  • Grootte van een mini self storage box: van 1 tot 5 m².
  • Inhoud van een mini self storage box: van 3 tot 15 m³.
  • Kosten kleine self storage: Vanaf €5,88 per m³.

Medium self storage box: info en kosten

In een medium self storage box heb jij ruimte voor onder andere dozen en meubels. Een medium opslagruimte is een uitstekende keuze wanneer jij meer dan 60 dozen wil opslaan in verband met administratie of in het geval van een verhuizing.

  • Grootte van een medium self storage box: van 5 tot 15 m².
  • Inhoud van een medium self storage box: van 15 tot 45 m³.
  • Kosten medium self storage: Vanaf €3,99 per m³.

Grote self storage box: info en kosten

Tot slot hebben wij grote self storage boxen ter beschikking. Dit kan goed van pas komen wanneer jij structureel te weinig ruimte hebt in huis voor al jouw spullen. Je kunt alles in de grote opslag box kwijt, van muziekinstrument tot meubels of gebruik deze als motorstalling.

  • Grootte van een grote self storage box: van 15 tot 25 m².
  • Inhoud van een grote self storage box: van 45 tot 75 m³.
  • Kosten grote self storage: Vanaf €3,64 per m³.

Hoeveel opslagruimte heb je nodig?

Het is belangrijk om te weten hoeveel opslagruimte jij precies nodig hebt, zodat de kosten voor je self storage box niet onnodig gaan oplopen. In onze ruimte calculator kun je eenvoudig aangeven hoeveel artikelen je wilt opbergen. Aan de hand hiervan zie je direct welke self storage box het beste bij jou past.

Self storage boxen in Tiel

Of het nu gaat om een kleine opslagruimte voor jouw administratieve zaken of een grotere opslagruimte voor het meubilair, Self Storage Tiel biedt altijd een passende oplossing voor jouw situatie. Heb jij een specifieke vraag over de kosten van een self storage box? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies.

Of bekijk onze self storage boxen!