Deel deze pagina

Veel promotiematerialen, een seizoensgebonden piek of een hard groeiend bedrijf… het brengt allemaal veel materialen met zich mee. Een bedrijfs opslagruimte kan de oplossing hiervoor bieden. Er zijn ontzettend veel opties binnen opslagruimtes, bedenk daarom vooraf wat je nodig hebt om jouw spullen veilig op te kunnen slaan. Wij geven alvast wat vereisten bij het uitzoeken van een geschikte opslagruimte. 

Zorg dat je spullen veilig staan

Een van de belangrijkste eisen voor een zakelijke opslagruimte is natuurlijk dat je spullen veilig zijn opgeborgen. Al helemaal wanneer je spullen opslaat die een hoge financiële waarde hebben. Het is vanzelfsprekend dat de zakelijke opslagruimte is voorzien van een slot. Kies daarnaast voor een locatie waar niet zomaar iedereen naar binnen kan. Tot slot is het aan te raden om voor een self storage te gaan die gebruik maakt van beveiligingscamera’s.

Huur een droge en verwarmde opslagruimte

De tweede eis waar een zakelijke opslagruimte aan moet voldoen, is dat deze droog is. Hierbij is een temperatuur van ongeveer 12 graden het meest optimaal, ook moet de opslagruimte droog zijn. Wanneer je je spullen bijvoorbeeld opslaat in een garage of schuur, kan het door de vochtigheid worden aangetast door schimmel. Kies daarom voor een droge en (lichtelijk) verwarmde opslagruimte.

Kies voor een opslagruimte met dagelijkse toegang

Het is ontzettend handig om dagelijks toegang te hebben tot je zakelijke opslagruimte. Hoewel veel bedrijven vooraf denken dat ze tijdens de huurperiode van de opslagruimte niet bij hun spullen hoeven te zijn, blijkt het tegendeel vaak waar. We weten allemaal hoe dynamisch het bedrijfsleven kan zijn en hoe beslissingen van de één op de andere dag gemaakt worden. Hierdoor kan het toch ineens zo zijn dat je iets aan de opslagruimte moet toevoegen of wegnemen. Flexibiliteit en vrijheid is daarom belangrijk bij het uitzoeken van een geschikte opslagruimte.

Bereken hoeveel zakelijke opslagruimte je nodig hebt

Het is vooraf lastig om te beslissen hoeveel opslagruimte je precies nodig hebt voor alle materialen. Om te voorkomen dat je teveel betaald heeft Self Storage Tiel hiervoor een ruimtecalculator. In deze tool geef je aan hoeveel inboedel, dozen of materialen je wilt opslaan. Op deze manier huur je nooit te veel ruimte en kom je bij het inladen van je spullen niet voor vervelende verrassingen te staan.

Vergelijk verschillende locaties

Zoek je een zakelijke opslagruimte voor een langere periode, dan kunnen de prijzen al gauw oplopen. Tip: kijk eens naar een opslagruimte buiten de stad. Je moet wellicht iets langer rijden, maar bespaart hiermee wel snel honderden euro’s per jaar.

Wil jij een zakelijke opslagruimte huren die voldoet aan alle bovenstaande eisen? Dan zit je bij Self Storage Tiel aan het juiste adres! Bereken direct welke box bij jou past met onze ruimtecalculator.