Gereedschap opslag huren

Jouw gereedschap en apparatuur zijn onmisbaar voor jouw bedrijf. Bewaar deze dus op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek. Self Storage Tiel biedt de uitkomst. Wanneer je jouw gereedschappen niet nodig hebt, bewaar je deze in de gereedschap opslag. ’s Ochtends, als je onderweg gaat naar een klus, haal je het benodigde gereedschap op uit de opslagruimte en ’s avonds breng je het weer terug. Hierdoor neemt dit thuis geen ruimte in. Onze gereedschap opslag ligt in Tiel, direct aan de A15 en is gemakkelijk en snel te bereiken.

Praktische voordelen van gereedschap opslag

 Door een opslagruimte voor jouw gereedschap te huren zorg je ervoor dat jouw gereedschap veilig en droog ligt. Je gereedschap gaat een stuk langer mee als je het in een aparte opslagruimte bewaart in plaats van in je garage of bestelbus. In een gereedschap opslag raakt je gereedschap minder snel beschadigd en blijft het langer netjes. Thuis slingert gereedschap altijd rond en stiekem neemt dit flink wat ruimte in beslag. Door te kiezen voor een externe opslagruimte krijg je thuis weer ruimte en vermijd je vuil en krassen in huis.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Een opslagruimte van Self Storage Tiel biedt je veel vrijheid en ruimte

Zo zijn er opslagruimtes beschikbaar van 1m2 tot maar liefst 25m2. Voor iedere behoefte is er dus een passende oplossing, of je nu behoefte hebt aan veel ruimte om grote gereedschappen voor je bedrijf op te slaan of als enthousiaste doe-het-zelver wat meer ruimte over wilt houden in de garage of in huis. Jouw gereedschap opslag is 24/7 bereikbaar en continu beveiligd middels camerabewaking. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw kostbare gereedschap veilig ligt opgeslagen gedurende je afwezigheid.

Een gereedschap opslagruimte huren is zo geregeld bij Self Storage Tiel. Allereerst gebruik je de calculator om de benodigde opslagruimte te bereken. Hierdoor weet je zeker dat je niet betaalt voor opslagruimte die je niet begrijpt. Vervolgens huur en betaal je jouw opslagruimte direct online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk. Pak je spullen in en neem de opslagruimte in gebruik wanneer jou dit uitkomt. Je kunt altijd overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte wanneer dit nodig blijkt.

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.

 • Altijd toegang tot jouw gereedschap: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij makkelijk langs voor of na je werk
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je spullen opslaan
Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn gereedschap opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in diverse maten, voor zowel klein als groot gereedschap. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je gereedschap. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw gereedschap opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn gereedschap in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel boxen?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw gereedschap opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

15 + 6 =