Gereedschap opslag huren

Jouw gereedschap en apparatuur zijn onmisbaar voor jouw bedrijf. Bewaar deze dus op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek. Self Storage Tiel biedt de uitkomst. Wanneer je jouw gereedschappen niet nodig hebt, bewaar je deze in de gereedschap opslag. ’s Ochtends, als je onderweg gaat naar een klus, haal je het benodigde gereedschap op uit de opslagruimte en ’s avonds breng je het weer terug. Hierdoor neemt dit thuis geen ruimte in. Onze gereedschap opslag ligt in Tiel, direct aan de A15 en is gemakkelijk en snel te bereiken.

Praktische voordelen van gereedschap opslag

 Door een opslagruimte voor jouw gereedschap te huren zorg je ervoor dat jouw gereedschap veilig en droog ligt. Je gereedschap gaat een stuk langer mee als je het in een aparte opslagruimte bewaart in plaats van in je garage of bestelbus. In een gereedschap opslag raakt je gereedschap minder snel beschadigd en blijft het langer netjes. Thuis slingert gereedschap altijd rond en stiekem neemt dit flink wat ruimte in beslag. Door te kiezen voor een externe opslagruimte krijg je thuis weer ruimte en vermijd je vuil en krassen in huis.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Een opslagruimte van Self Storage Tiel biedt je veel vrijheid en ruimte

Zo zijn er opslagruimtes beschikbaar van 1m2 tot maar liefst 25m2. Voor iedere behoefte is er dus een passende oplossing, of je nu behoefte hebt aan veel ruimte om grote gereedschappen voor je bedrijf op te slaan of als enthousiaste doe-het-zelver wat meer ruimte over wilt houden in de garage of in huis. Jouw gereedschap opslag is 24/7 bereikbaar en continu beveiligd middels camerabewaking. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw kostbare gereedschap veilig ligt opgeslagen gedurende je afwezigheid.

Een gereedschap opslagruimte huren is zo geregeld bij Self Storage Tiel. Allereerst gebruik je de calculator om de benodigde opslagruimte te bereken. Hierdoor weet je zeker dat je niet betaalt voor opslagruimte die je niet begrijpt. Vervolgens huur en betaal je jouw opslagruimte direct online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk. Pak je spullen in en neem de opslagruimte in gebruik wanneer jou dit uitkomt. Je kunt altijd overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte wanneer dit nodig blijkt.

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.

 • Altijd toegang tot jouw gereedschap: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij makkelijk langs voor of na je werk
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je spullen opslaan
Self Storage Tiel B.V.
5.0
Gebaseerd op 11 beoordelingen
powered by Google
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn gereedschap opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in diverse maten, voor zowel klein als groot gereedschap. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je gereedschap. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw gereedschap opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn gereedschap in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel boxen?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw gereedschap opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

7 + 13 =