Selfstorage grote boxen in Tiel

VANDAAG NOG JE BOX IN


Self Storage Tiel maakt het gemakkelijk om jouw persoonlijke, huishoudelijke of zakelijke bezittingen veilig op te slaan in een individuele opslagruimte. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw eigen spullen, zo vaak als je maar wilt. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment bezittingen ophalen of toevoegen aan de grote boxen.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Grote boxen huren bij Self Storage Tiel

Wij werken met een automated self storage systeem waardoor jouw opslagruimte 7 dagen per week toegankelijk is. Door de centrale ligging aan de A15 rij je gemakkelijk even langs als je spullen nodig hebt die je hebt opgeborgen in je self storage box, of juist wat extra ruimte in huis aan het maken bent. Het kan zijn dat je met spoed een grote opslag nodig hebt, bijvoorbeeld door een onverwachte scheiding. Jij regelt het huren van en grote opslagruimte bij SelfStorage Tiel binnen 2 minuten en tegen de beste prijs.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan externe opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van self storage? Neem direct contact op om je ruimtebehoefte door te nemen en een afspraak te maken voor een rondleiding door onze self storage ruimte. Onze experts staan voor je klaar om te helpen bij het vinden van de meest geschikte opslagruimte.

Grote boxen

Grote boxen zijn ideaal voor bijvoorbeeld spullen van zolder, schuur of tuinhuis die je niet direct nodig hebt.

Grootte: van 15 tot wel 25 m2
Inhoud: van 45 tot wel 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

Hoe het werkt

1. Bereken je opslagruimte

2. Reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Grote opslagruimte huren particulier

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij Self Storage Tiel aan het juiste adres voor het huren van grote opslagruimte. De grote opslag boxen zijn 15 tot 25m2 groot en bieden onder andere voldoende ruimte voor het opslaan van de inboedel of inventaris. Zo kan er behoefte aan opslagruimte ontstaan als je gaat verhuizen, verbouwen of je woning opnieuw gaat inrichten. Ook kan het zijn dat je een lange reis gaat maken of tijdelijk in het buitenland gaat wonen en op zoek bent naar een schone, droge en veilige self storage box voor het opslaan van jouw bezittingen.

Grote opslagruimte huren zakelijk

Extra opslagruimte helpt je bij het scheppen van ruimte en overzicht in jouw werkomgeving. ZZP’ers merken al snel dat hun thuiskantoor vol komt te staan met binders, materiaal, gereedschappen of voorraad. Self Storage Tiel heeft de ideale opslagruimte voor jouw bedrijf. Zo bewaren wij jouw archief en/of administratie, sla je jouw gereedschap en apparatuur veilig en makkelijk toegankelijk op en wordt het mogelijk om een ruimere voorraad aan te houden. Vanwege onze praktische ligging direct aan de A15 haal je makkelijk wat spullen op of breng je wat materiaal weg.  

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe groot zijn de storage boxen?

  Grote storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar tot wel 25m2 aan ruimte, met wel 75m3 ruimte. Geschikt voor de grootste opslag. Boek jouw grote opslagbox op de website.gro

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat sla ik op in mijn grote storage box?

  De grote storage boxen zijn geschikt voor allerlei opberging van spullen de zolder, schuur of het tuinhuis tot en met complete inboedels. Bereken jouw opslagruimte of boek de geschikte box direct op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw spullen opbergen
  • Grootte boxen: tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

1 + 12 =