Selfstorage grote boxen in Tiel

VANDAAG NOG JE BOX IN


Self Storage Tiel maakt het gemakkelijk om jouw persoonlijke, huishoudelijke of zakelijke bezittingen veilig op te slaan in een individuele opslagruimte. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw eigen spullen, zo vaak als je maar wilt. Daarnaast kun je op ieder gewenst moment bezittingen ophalen of toevoegen aan de grote boxen.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Grote boxen huren bij Self Storage Tiel

Wij werken met een automated self storage systeem waardoor jouw opslagruimte 7 dagen per week toegankelijk is. Door de centrale ligging aan de A15 rij je gemakkelijk even langs als je spullen nodig hebt die je hebt opgeborgen in je self storage box, of juist wat extra ruimte in huis aan het maken bent. Het kan zijn dat je met spoed een grote opslag nodig hebt, bijvoorbeeld door een onverwachte scheiding. Jij regelt het huren van en grote opslagruimte bij SelfStorage Tiel binnen 2 minuten en tegen de beste prijs.

Wij bieden een grote verscheidenheid aan externe opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden op het gebied van self storage? Neem direct contact op om je ruimtebehoefte door te nemen en een afspraak te maken voor een rondleiding door onze self storage ruimte. Onze experts staan voor je klaar om te helpen bij het vinden van de meest geschikte opslagruimte.

Grote boxen

Grote boxen zijn ideaal voor bijvoorbeeld spullen van zolder, schuur of tuinhuis die je niet direct nodig hebt.

Grootte: van 15 tot wel 25 m2
Inhoud: van 45 tot wel 75 m3

Vanaf € 3,64 per m3

Hoe het werkt

1. Bereken je opslagruimte

2. Reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Grote opslagruimte huren particulier

Zowel particulieren als zakelijke klanten zijn bij Self Storage Tiel aan het juiste adres voor het huren van grote opslagruimte. De grote opslag boxen zijn 15 tot 25m2 groot en bieden onder andere voldoende ruimte voor het opslaan van de inboedel of inventaris. Zo kan er behoefte aan opslagruimte ontstaan als je gaat verhuizen, verbouwen of je woning opnieuw gaat inrichten. Ook kan het zijn dat je een lange reis gaat maken of tijdelijk in het buitenland gaat wonen en op zoek bent naar een schone, droge en veilige self storage box voor het opslaan van jouw bezittingen.

Grote opslagruimte huren zakelijk

Extra opslagruimte helpt je bij het scheppen van ruimte en overzicht in jouw werkomgeving. ZZP’ers merken al snel dat hun thuiskantoor vol komt te staan met binders, materiaal, gereedschappen of voorraad. Self Storage Tiel heeft de ideale opslagruimte voor jouw bedrijf. Zo bewaren wij jouw archief en/of administratie, sla je jouw gereedschap en apparatuur veilig en makkelijk toegankelijk op en wordt het mogelijk om een ruimere voorraad aan te houden. Vanwege onze praktische ligging direct aan de A15 haal je makkelijk wat spullen op of breng je wat materiaal weg.  

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe groot zijn de storage boxen?

  Grote storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar tot wel 25m2 aan ruimte, met wel 75m3 ruimte. Geschikt voor de grootste opslag. Boek jouw grote opslagbox op de website.gro

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat sla ik op in mijn grote storage box?

  De grote storage boxen zijn geschikt voor allerlei opberging van spullen de zolder, schuur of het tuinhuis tot en met complete inboedels. Bereken jouw opslagruimte of boek de geschikte box direct op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw spullen opbergen
  • Grootte boxen: tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

13 + 1 =