Inboedel opslagruimte huren

Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om opslagruimte voor je meubels te regelen. Zo kan het zijn dat je jouw woning hebt verkocht en er te weinig ruimte in je nieuwe woning is voor alle meubels. Of dat je meubels hebt gekocht voor een nieuwbouwwoning, maar je nog moet wachten op de oplevering. Ga je een tijd naar het buitenland en verhuur je jouw woning? Dan kan het prettig zijn om sommige meubels in een tijdelijke meubelopslag te stallen, omdat deze kostbaar zijn of je niet wilt dat anderen hier gebruik van maken. Ook een tijdelijke opslag gedurende je verbouwing kan noodzakelijk zijn om op deze manier je meubels tijdelijk veilig en droog op te slaan.

Wanneer kies je voor je inboedel tijdelijk opslaan?

Veel mensen hebben op een bepaald punt in hun leven behoefte aan een tijdelijke opslag voor de huisraad. Het kan zijn dat je gewoon ruimte tekort komt, dat je binnenkort gaat verhuizen naar een kleinere woning, pas gescheiden bent en op dit moment geen vaste woonplek hebt, je simpelweg je motor wil stallen of dat er om andere redenen geen vaste plek is voor jouw huisraad. Inboedel opslag biedt in dit geval de uitkomst. Jij slaat jouw meubels en andere dierbare spullen veilig en droog op, waardoor je voorkomt dat er schade ontstaat.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 5,88 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 3,99 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 3,64 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Inboedel opslag met onbeperkte toegang

Bij Self Storage Tiel vind je altijd een opslagruimte die groot genoeg is als tijdelijke opslag huisraad. Door de ruimtecalculator te gebruiken weet je direct welke opslagruimte aansluit bij jouw wensen en betaal je nooit te veel voor opslagruimte die je niet gebruikt. Je spullen staan hier veilig, droog en goed bereikbaar opgeslagen. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw bezittingen. Doordat jouw meubelopslag aan de A15 ligt, rij je hier gemakkelijk even langs. 

Opslag inboedel regelen bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel betaal je de beste prijs voor jouw opslagruimte en regel je binnen 2 minuten jouw opslagbox met: 

 • Opslag vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien gewenst

Ben jij benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van self storage voor jouw inboedel? Bekijk dan eens onze pagina’s over grote opslagboxen, medium opslagboxen of kleine opslagboxen. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van self storage, kun je ook eens langskomen op een van onze inloopdagen voor persoonlijk advies. 

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 55 beoordelingen
powered by Google
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
Arno de BruijnArno de Bruijn
17:23 18 Jan 24
Makkelijk bereikbaar. Eenvoudige toegang.Geen 5 sterren omdat de communicatie over facturen en problemen zeer negatief verloopt. Je krijgt gewoon geen antwoord.
JR van de BijlJR van de Bijl
14:01 18 Jan 24
Mooie droge ruimtes, met div. Afmetingen.Goed en droog toegankelijk (ivm overkapping buiten)Verdiepingen via trap of lift bereikbaar👍
Bas van DeldenBas van Delden
10:06 31 Oct 23
Zeer nette en fijne opslag. Extra fijn is de overkapping bij de roldeur. Zo kun je bij alle weersomstandigheden je boedel rustig in/uitladen.Wat minstens net zo prettig is, zijn de relatief brede looppaden, je zult dus niet zo snel je huisraad beschadigen.Tot slot, geen gedoe met sloten en sleuteltjes. Self Storage Tiel gaat mee met de tijd, hier open je deuren met een unieke code, die je -indien gewenst- ook nog kunt veranderen gedurende de huurperiode.Kortom, absoluut aan te raden bij een ieder die (tijdelijk) een goede, betaalbare en goed bereikbare opslag zoekt.
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor mijn inboedel?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diverse maten: 1m2 tot wel 25m2. Inhoud van 3m3 tot wel 75m3, uiterst geschikt voor opslag van inboedel. Boek jouw opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen en meubels in jullie boxen?

  Jouw banken, kasten en andere meubels zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel voor inboedelopslag?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw spullen opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

12 + 3 =