Inboedel opslagruimte huren

Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om opslagruimte voor je meubels te regelen. Zo kan het zijn dat je jouw woning hebt verkocht en er te weinig ruimte in je nieuwe woning is voor alle meubels. Of dat je meubels hebt gekocht voor een nieuwbouwwoning, maar je nog moet wachten op de oplevering. Ga je een tijd naar het buitenland en verhuur je jouw woning? Dan kan het prettig zijn om sommige meubels in een tijdelijke meubelopslag te stallen, omdat deze kostbaar zijn of je niet wilt dat anderen hier gebruik van maken. Ook een tijdelijke opslag gedurende je verbouwing kan noodzakelijk zijn om op deze manier je meubels tijdelijk veilig en droog op te slaan.

Wanneer kies je voor je inboedel tijdelijk opslaan?

Veel mensen hebben op een bepaald punt in hun leven behoefte aan een tijdelijke opslag voor de huisraad. Het kan zijn dat je gewoon ruimte tekort komt, dat je binnenkort gaat verhuizen naar een kleinere woning, pas gescheiden bent en op dit moment geen vaste woonplek hebt, je simpelweg je motor wil stallen of dat er om andere redenen geen vaste plek is voor jouw huisraad. Inboedel opslag biedt in dit geval de uitkomst. Jij slaat jouw meubels en andere dierbare spullen veilig en droog op, waardoor je voorkomt dat er schade ontstaat.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Inboedel opslag met onbeperkte toegang

Bij Self Storage Tiel vind je altijd een opslagruimte die groot genoeg is als tijdelijke opslag huisraad. Door de ruimtecalculator te gebruiken weet je direct welke opslagruimte aansluit bij jouw wensen en betaal je nooit te veel voor opslagruimte die je niet gebruikt. Je spullen staan hier veilig, droog en goed bereikbaar opgeslagen. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw bezittingen. Doordat jouw meubelopslag aan de A15 ligt, rij je hier gemakkelijk even langs. 

Opslag inboedel regelen bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel betaal je de beste prijs voor jouw opslagruimte en regel je binnen 2 minuten jouw opslagbox met: 

 • Opslag vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien gewenst

Ben jij benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van self storage voor jouw inboedel? Bekijk dan eens onze pagina’s over grote opslagboxen, medium opslagboxen of kleine opslagboxen. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van self storage, kun je ook eens langskomen op een van onze inloopdagen voor persoonlijk advies. 

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor mijn inboedel?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diverse maten: 1m2 tot wel 25m2. Inhoud van 3m3 tot wel 75m3, uiterst geschikt voor opslag van inboedel. Boek jouw opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen en meubels in jullie boxen?

  Jouw banken, kasten en andere meubels zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel voor inboedelopslag?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw spullen opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

11 + 6 =