Inboedel opslagruimte huren

Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om opslagruimte voor je meubels te regelen. Zo kan het zijn dat je jouw woning hebt verkocht en er te weinig ruimte in je nieuwe woning is voor alle meubels. Of dat je meubels hebt gekocht voor een nieuwbouwwoning, maar je nog moet wachten op de oplevering. Ga je een tijd naar het buitenland en verhuur je jouw woning? Dan kan het prettig zijn om sommige meubels in een tijdelijke meubelopslag te stallen, omdat deze kostbaar zijn of je niet wilt dat anderen hier gebruik van maken. Ook een tijdelijke opslag gedurende je verbouwing kan noodzakelijk zijn om op deze manier je meubels tijdelijk veilig en droog op te slaan.

Wanneer kies je voor je inboedel tijdelijk opslaan?

Veel mensen hebben op een bepaald punt in hun leven behoefte aan een tijdelijke opslag voor de huisraad. Het kan zijn dat je gewoon ruimte tekort komt, dat je binnenkort gaat verhuizen naar een kleinere woning, pas gescheiden bent en op dit moment geen vaste woonplek hebt, je simpelweg je motor wil stallen of dat er om andere redenen geen vaste plek is voor jouw huisraad. Inboedel opslag biedt in dit geval de uitkomst. Jij slaat jouw meubels en andere dierbare spullen veilig en droog op, waardoor je voorkomt dat er schade ontstaat.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Inboedel opslag met onbeperkte toegang

Bij Self Storage Tiel vind je altijd een opslagruimte die groot genoeg is als tijdelijke opslag huisraad. Door de ruimtecalculator te gebruiken weet je direct welke opslagruimte aansluit bij jouw wensen en betaal je nooit te veel voor opslagruimte die je niet gebruikt. Je spullen staan hier veilig, droog en goed bereikbaar opgeslagen. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw bezittingen. Doordat jouw meubelopslag aan de A15 ligt, rij je hier gemakkelijk even langs. 

Opslag inboedel regelen bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel betaal je de beste prijs voor jouw opslagruimte en regel je binnen 2 minuten jouw opslagbox met: 

 • Opslag vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien gewenst

Ben jij benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van self storage voor jouw inboedel? Bekijk dan eens onze pagina’s over grote opslagboxen, medium opslagboxen of kleine opslagboxen. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van self storage, kun je ook eens langskomen op een van onze inloopdagen voor persoonlijk advies. 

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Ewald Bos MediaEwald Bos Media
18:48 29 May 24
Ruime opslag, vandaag geregeld en binnen paar minuten heb je de code en de ruimte.Let op: geen kantoor bij de opslagruimtes, voor info bel je ze via hun telefoonnummer te vinden onlineRuime openingstijden 06.00 uur tot 22.00 uur.Tip: doe het via de pc regelen, via telefoon is wat lastiger.En geen sloten nodig, alles via pincode.Dus, superhandig en nette schone mooie ruimtes en goed beveiligd
Een keurige opslag, die absoluut niet koud of vochtig is, en ook nog eens 7 dagen per week geopend is.
Mark TilburgsMark Tilburgs
10:21 22 May 24
Makkelijk en snel online een box kunnen huren.Goed bereikbaar, volop ruimte in de box, goed beveiligd met een persoonlijke code en genoeg camerabewaking, steekwagens en karren aanwezig om je spullen te vervoeren, voldoende P-plaats, schoon en goed onderhouden met muziek op de achtergrond.Eigenaar daar ook tegengekomen, vriendelijke en behulpzame man met tijd voor een praatje.
Shar vdbShar vdb
22:02 21 May 24
We konden vrijwel direct terecht & we mochten meerdere opslagruimtes bekijken, gelukkig anders hadden we online een veeeeeeelste kleine opslag box gepakt haha! We kregen diezelfde dag nog een beschikbare box met code etc! Het systeem waar ze over beschikken zowel online als hun beveiliging systeem geeft ons een gerust gevoel dat onze kostbare zowel dierbare spullen veilig bewaard worden! De regels zijn ook goed omschreven, je kan er na 21:00 zelfs nog naar toe!! Je hoeft ook nooit bang te wezen dat je ingesloten wordt mocht je de tijd uit het oog verliezen komt de beveiliging z’n rondes doen, voldoende beveiliging, voldoende toezicht! Ze hebben steekkarretjes etc ter beschikking je kunt die gewoon pakken, dit kost je niets! En laten we eerlijk wezen, we moeten allemaal op onze centen letten, maar Self Storage is zeer betaalbaar, helemaal voor de ruimte die je huurt! Je hebt, kleine, grote, smalle, brede, hoge opslag boxen voor een betaalbare prijs! Kortom een super fijne opslag! Droog & goed beveiligd, goede controles door Securitas! We zijn vanaf dag 1 al tevreden met alle hulp, heb je een vraag ergens over kun je ze bellen! Self storage is zeker een aanrader!!!
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor mijn inboedel?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diverse maten: 1m2 tot wel 25m2. Inhoud van 3m3 tot wel 75m3, uiterst geschikt voor opslag van inboedel. Boek jouw opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen en meubels in jullie boxen?

  Jouw banken, kasten en andere meubels zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel voor inboedelopslag?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw spullen opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

6 + 11 =