SELFSTORAGE kleine BOXEN IN TIEL

VANDAAG NOG JE BOX IN

 

Kom je tijdelijk ruimte tekort door bijvoorbeeld een veranderende woonsituatie? Bij Self Storage Tiel sla je gemakkelijk jouw persoonlijke of zakelijke bezittingen veilig op in een individuele opslagbox. Voor wie slechts een klein aantal spullen wilt opbergen, hebben wij een mini storage ruimte te huur. Self Storage Tiel is centraal gelegen aan de A15 en je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw opgeslagen spullen.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Mini storage boxen huren bij Self Storage Tiel

Voor het huren van een kleine opslagruimte zijn zowel particulieren als zakelijke klanten aan het juiste adres bij Self Storage Tiel. De mini storage boxen zijn 7 dagen per week bereikbaar en je kunt op ieder gewenst moment spullen ophalen of bezittingen toevoegen aan de kleine opslag. Door je spullen efficiënt in te pakken in verhuisdozen kun je niet alleen gemakkelijk terugvinden welke items je allemaal hebt opgeslagen, maar passen er ook flink wat spullen in de mini storagebox.

Kleine boxen

De mini storage boxen zijn uitermate geschikt voor het bewaren van de administratie en andere losse spullen. Met een formaat tussen de 1 en 5m2 maak je zo thuis of op kantoor weer wat ruimte vrij.

 

Grootte: van 1 tot wel 5 m2
Inhoud: van 3 tot wel 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte
2. reserveer je box(en)
3. Vandaag nog je spullen opslaan

Kleine opslagruimte voor de administratie huren

Ben jij op zoek naar een kleine opslagruimte te huur voor het veilig en droog bewaren van de administratie? Bedrijven zijn wettelijk verplicht om de administratie gedurende minimaal 7 jaar te bewaren. Dit wordt al snel een flinke stapel met papierwerk, wat niet alleen veel ruimte inneemt, maar ook zorgt dat het op je (thuis)kantoor onoverzichtelijk wordt. Hou wat je nodig hebt in de buurt en sla de rest op in een mini storage box. Zo creëer je niet alleen ruimte op kantoor, maar ook in je hoofd. Daarnaast kan het verstandig zijn om een back-up te maken van bepaalde documenten en deze veilig op te slaan in de opslagruimte.

Met een grote verscheidenheid aan externe opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven biedt Self Storage Tiel een passende oplossing aan voor iedere wens. Ben jij benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van self storage of wil jij een mini storage box bekijken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies en het maken van een afspraak voor een rondleiding door onze self storage ruimte.

Zo kan Self Storage Tiel je helpen

 

 • Kleine opslag voor particulieren en bedrijven vanaf 1m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien nodig
Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe klein zijn de storage boxen?

  Kleine storage boxen van Self Storage Tiel zijn al beschikbaar vanaf 1m2 aan ruimte. Geschikt voor de kleinste opslag. Boek jouw kleine opslagbox op de website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat sla ik op in mijn kleine storage box?

  De kleine storage boxen zijn geschikt voor kleine spullen van zolder, archieven of ander administratiewerk dat je tijdelijk niet nodig hebt. Boek direct een geschikte box.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw spullen opbergen
  • Grootte boxen: al vanaf 1m2 per box
  • Inhoud boxen: al vanaf 3m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

8 + 15 =