SELFSTORAGE kleine BOXEN IN TIEL

VANDAAG NOG JE BOX IN

 

Kom je tijdelijk ruimte tekort door bijvoorbeeld een veranderende woonsituatie? Bij Self Storage Tiel sla je gemakkelijk jouw persoonlijke of zakelijke bezittingen veilig op in een individuele opslagbox. Voor wie slechts een klein aantal spullen wilt opbergen, hebben wij een kleine opslagruimte te huur. Self Storage Tiel is centraal gelegen aan de A15 en je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw opgeslagen spullen.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Kleine boxen huren bij Self Storage Tiel

Voor het huren van een kleine opslagruimte zijn zowel particulieren als zakelijke klanten aan het juiste adres bij Self Storage Tiel. De kleine opslagboxen zijn 7 dagen per week bereikbaar en je kunt op ieder gewenst moment spullen ophalen of bezittingen toevoegen aan de kleine opslag. Door je spullen efficiënt in te pakken in verhuisdozen kun je niet alleen gemakkelijk terugvinden welke items je allemaal hebt opgeslagen, maar passen er ook flink wat spullen in de kleine opslagruimte.

Kleine boxen

De kleine opslagboxen zijn uitermate geschikt voor het bewaren van de administratie en andere losse spullen. Met een formaat tussen de 1 en 5m2 maak je zo thuis of op kantoor weer wat ruimte vrij.

Grootte: van 1 tot wel 5 m2
Inhoud: van 3 tot wel 15 m3

Vanaf € 5,88 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte
2. reserveer je box(en)
3. Vandaag nog je spullen opslaan

Kleine opslagruimte voor de administratie huren

 
Ben jij op zoek naar een kleine opslagruimte te huur voor het veilig en droog bewaren van de administratie? Bedrijven zijn wettelijk verplicht om de administratie gedurende minimaal 7 jaar te bewaren. Dit wordt al snel een flinke stapel met papierwerk, wat niet alleen veel ruimte inneemt, maar ook zorgt dat het op je (thuis)kantoor onoverzichtelijk wordt. Hou wat je nodig hebt in de buurt en sla de rest op in een kleine opslagruimte. Zo creëer je niet alleen ruimte op kantoor, maar ook in je hoofd. Daarnaast kan het verstandig zijn om een back-up te maken van bepaalde documenten en deze veilig op te slaan in de opslagruimte.

Met een grote verscheidenheid aan externe opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven biedt Self Storage Tiel een passende oplossing aan voor iedere wens. Ben jij benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn op het gebied van self storage? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor een persoonlijk advies en het maken van een afspraak voor een rondleiding door onze self storage ruimte.

Zo kan Self Storage Tiel je helpen

 

 • Kleine opslag voor particulieren en bedrijven vanaf 1m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien nodig

Tevreden klanten

Selfstorage Tiel heeft veel soorten en maten storage boxen. Daardoor hoef ik niet een te grote garagebox te huren waar ik meer voor betaal. Top locatie.

Jeroen Brouwers

Mijn box is in perfecte staat opgeleverd. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn spullen, schoon en droog kan opbergen.

Diana van Hellen

De toegankelijkheid van het boxenpark is voor mij cruciaal, omdat ik wekelijks mijn boxen in  moet kunnen. Direct aan de A15 is praktisch.

Ruud Verpoorten

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe klein zijn de storage boxen?

  Kleine storage boxen van Self Storage Tiel zijn al beschikbaar vanaf 1m2 aan ruimte. Geschikt voor de kleinste opslag. Boek jouw kleine opslagbox op de website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat sla ik op in mijn kleine storage box?

  De kleine storage boxen zijn geschikt voor kleine spullen van zolder, archieven of ander administratiewerk dat je tijdelijk niet nodig hebt. Boek direct een geschikte box.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw spullen opbergen
  • Grootte boxen: al vanaf 1m2 per box
  • Inhoud boxen: al vanaf 3m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

5 + 15 =