SELFSTORAGE MEDIUM BOXEN IN TIEL

VANDAAG NOG JE BOX IN

 

Heb jij extra ruimte nodig in huis of op kantoor voor je administratie of andere losse spullen? Door een medium opslagruimte te huren bij Self Storage Tiel hou je weer ruimte over. Je hebt de keuze uit kleine, medium en grote opslagboxen, waardoor er voor iedere opslagbehoefte een passende oplossing is. Vanwege onze centrale ligging aan de A15 kan je makkelijk wat extra spullen brengen of ophalen. Jouw opslagbox is 7 dagen per week toegankelijk.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Medium boxen huren bij Self Storage Tiel

De medium opslagruimte die je bij Self Storage Tiel kunt huren is tussen de 5 en 15m2 groot. Zowel zakelijke als particuliere klanten zijn bij Self Storage Tiel aan het juiste adres voor een opslagbox. Het medium formaat biedt onder andere ruimte voor dozen en meubels. Wil jij meer dan 60 dozen opslaan omdat je jouw administratie 7 jaar lang moet bewaren, of ga je verhuizen en wil je de meubels van je oude (studenten)kamer of studio tijdelijk opslaan? Dan is een medium opslagruimte een uitstekende keuze. 

Medium boxen

Afhankelijk van de precieze oppervlakte dat jij kiest heb je genoeg ruimte voor een bed, bank, kast en een groot aantal verhuisdozen. Om erachter te komen welk formaat het beste past bij jouw wensen, gebruik je de handige calculator.

Grootte: van 5 tot wel 15 m2
Inhoud: van 15 tot wel 45 m3

Vanaf € 3,99 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte
2. reserveer je box(en)
3. Vandaag nog je spullen opslaan

Medium opslagruimte huren voor zakelijk gebruik

Als ondernemer kan een medium opslagruimte uitkomst bieden bij ruimtegebrek. Zo kan je hier jouw voorraad of goederen opslaan of je administratie bewaren. Wij weten wat de wensen van ondernemers zijn: jij wilt ten alle tijden bij je voorraad of goederen kunnen, de opslagruimte moet optimaal beveiligd en goed bereikbaar zijn. Self Storage Tiel ligt direct aan de A15 en 7 dagen per week is jouw medium opslagbox te bereiken. Als (kleine) ondernemer let je ook op de kosten. Om niet te veel te betalen aan huurkosten voor een opslagruimte valt het aan te raden om de benodigde opslagruimte te berekenen. Hiervoor maak je gebruik van onze praktische ruimtecalculator. Je bent bij SelfStorage Tiel ook altijd van harte welkom om vooraf een kijkje te komen nemen bij de diverse opslagruimtes die wij aanbieden.

Voor zakelijke en particuliere klanten biedt Self Storage Tiel een passende oplossing aan. Bij ons huur je al een zakelijke opslagruimte vanaf 1m2. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van self storage? Neem direct contact op voor een persoonlijk advies of maak een afspraak voor een rondleiding door onze self storage ruimte.

Kiezen voor Self Storage Tiel

 

 •  Medium opslagruimte tussen de 5 en 15m2 voor een scherpe prijs
 • Centrale ligging aan de A15
 • Bereken jouw benodigde opslagruimte
 • Beveiligde en droge opslag
 • 7 dagen per week toegang tot jouw spullen
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien nodig

Tevreden klanten

Selfstorage Tiel heeft veel soorten en maten storage boxen. Daardoor hoef ik niet een te grote garagebox te huren waar ik meer voor betaal. Top locatie.

Jeroen Brouwers

Mijn box is in perfecte staat opgeleverd. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn spullen, schoon en droog kan opbergen.

Diana van Hellen

De toegankelijkheid van het boxenpark is voor mij cruciaal, omdat ik wekelijks mijn boxen in  moet kunnen. Direct aan de A15 is praktisch.

Ruud Verpoorten

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn medium boxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Een medium box heeft 10m2 aan ruimte, met 30m3 ruimte. Boek jouw medium opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wat sla ik op in mijn medium storage box?

  De medium storage boxen zijn geschikt voor spullen voor bijvoorbeeld kleine inboedel, motoropslag, of gereedschap opslag. Bereken jouw opslagruimte of boek de geschikte box direct op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw spullen opbergen
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

3 + 5 =