Nu 50% korting

in de eerste maand
Bekijk boxen

Gewoon in Tiel

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

64 beveiligingscamera's

Gewoon in Tiel

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

64 beveiligingscamera's

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Waarom Self Storage Tiel?

 

Self Storage Tiel heeft een centrale ligging direct aan de A15. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week van 06:00 uur tot 22:00 uur toegankelijk doordat wij werken met een automated self storage systeem. Je komt dus gemakkelijk even langs om iets op te halen of weg te brengen, op de momenten dat jou dit uitkomt. Heb jij met spoed extra opslagruimte nodig? Dat is geen enkel probleem, binnen 2 minuten heb je jouw box voor self storage geregeld.

Waarvoor heb je boxen nodig?

Er zijn momenten in het leven waarop je jouw inboedel tijdelijk niet meer kwijt kunt in je eigen woning. Misschien verhuis je naar een kleinere woning, word je voor je werk 2 jaar naar een ander land uitgezonden en kies je ervoor om je woning aan andere mensen te verhuren of moet je het huis verlaten na een scheiding. Je hebt extra ruimte nodig voor je eigen spullen en wilt deze uiteraard veilig, schoon en droog opslaan.

Voor slechts een paar euro per maand kun je al een opslag box huren. De self storage kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de box en de periode waarvoor je wilt huren.  Zo heb je voor de inboedel een grote opslag nodig, terwijl het ook kan zijn dat jij enkel wat knutselwerkjes van de kinderen wilt opslaan op een externe locatie.

Het grote voordeel van een opslagruimte huren in Tiel is dat jouw spullen hoog, droog en veilig staan en beveiligd worden tegen inbraak. Je hebt 7 dagen per week toegang tot je storage box en hebt de keuze uit vele formaten.

Hoeveel ruimte heb je nodig?

Je hebt de keuze uit verschillende boxtypes waardoor je gemakkelijk een self storage opslagruimte vindt die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes. Van een kleine box van 1 tot 5m2 tot grote boxen met een formaat tot wel 25m2 kun je allerlei spullen opslaan. Zo kun je bijvoorbeeld een grote opslagruimte huren voor je totale inboedel terwijl je wacht tot je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. Twijfel jij welke box het beste bij jouw persoonlijke situatie past? Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van een deskundig advies.

Over ons

%

VERHUURD

beschikbaar

tevreden klanten

Lees onze blog

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
Arno de BruijnArno de Bruijn
17:23 18 Jan 24
Makkelijk bereikbaar. Eenvoudige toegang.Geen 5 sterren omdat de communicatie over facturen en problemen zeer negatief verloopt. Je krijgt gewoon geen antwoord.
JR van de BijlJR van de Bijl
14:01 18 Jan 24
Mooie droge ruimtes, met div. Afmetingen.Goed en droog toegankelijk (ivm overkapping buiten)Verdiepingen via trap of lift bereikbaar👍
Bas van DeldenBas van Delden
10:06 31 Oct 23
Zeer nette en fijne opslag. Extra fijn is de overkapping bij de roldeur. Zo kun je bij alle weersomstandigheden je boedel rustig in/uitladen.Wat minstens net zo prettig is, zijn de relatief brede looppaden, je zult dus niet zo snel je huisraad beschadigen.Tot slot, geen gedoe met sloten en sleuteltjes. Self Storage Tiel gaat mee met de tijd, hier open je deuren met een unieke code, die je -indien gewenst- ook nog kunt veranderen gedurende de huurperiode.Kortom, absoluut aan te raden bij een ieder die (tijdelijk) een goede, betaalbare en goed bereikbare opslag zoekt.
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
js_loader

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke boxformaten zijn beschikbaar?

  Storageboxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar vanaf 3m3 tot wel 75m3 aan ruimte. Bekijk meer informatie op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen in jullie storage boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Self Storage Tiel ligt erg praktisch aan de A15.
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op.
  • Vandaag al jouw spullen opbergen.
  • Binnen 2 minuten is je box geboekt en beschikbaar.

Staat jouw vraag er niet tussen?