Meubelopslagruimte huren

Meubelopslag huren? Self Storage Tiel beschikt over opslagruimtes in verschillende groottes. Hier staan je spullen veilig, droog en goed bereikbaar opgeslagen. Je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw bezittingen. Wanneer het jou uitkomt kun je dus spullen ophalen of komen brengen. Doordat jouw meubelopslag aan de A15 ligt, rij je hier gemakkelijk even langs.

Voordelen van tijdelijke meubelopslag

 
Er zijn verschillende situaties waarin het handig is om opslagruimte voor je meubels te regelen. Zo kan het zijn dat je jouw woning hebt verkocht en er te weinig ruimte in je nieuwe woning is voor alle meubels. Of dat je meubels hebt gekocht voor een nieuwbouwwoning, maar je nog moet wachten op de oplevering. Ga je een tijd naar het buitenland en verhuur je jouw woning? Dan kan het prettig zijn om sommige meubels in een tijdelijke meubelopslag te stallen, omdat deze kostbaar zijn of je niet wilt dat anderen hier gebruik van maken. Ook als je gaat verbouwen kan het noodzakelijk zijn om je meubels tijdelijk veilig en droog op te slaan.

Door te kiezen voor meubelopslag heb jij thuis weer de nodige ruimte. Daarnaast staan je meubels veilig, droog en kun je wanneer je maar wilt bij jouw opslagruimte. Bij Self Storage Tiel heb je de keuze uit ieder gewenst formaat. Door de calculator in te vullen weet jij hoeveel opslagruimte je nodig hebt, waardoor je nooit betaald voor onnodige opslagruimte voor je meubels.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Direct meubelopslag regelen

Je vindt Self Storate Tiel gewoon in Tiel, direct aan de A15. Je hebt binnen 2 minuten online jouw opslagbox voor meubels en overige inboedel geregeld. Vul de calculator in, zie welk formaat aansluit bij jouw wensen en reserveer gelijk jouw opslagruimte. Directe betaling is mogelijk.

Self Storage Tiel biedt een passende oplossing aan voor iedere opslagbehoefte dankzij de grote verscheidenheid aan externe opslagruimte voor meubels, administratie en andere bezittingen. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van self storage, kun je eens langskomen op een van onze inloopdagen voor persoonlijk advies. Ook kun je dan een kijkje nemen bij de verschillende formaten opslagruimtes voor meubelopslag.

Meubels opslaan bij Self Storage Tiel

 
Bij Self Storage Tiel huur je een veilige, droge en schone opslagruimte voor jouw meubels. Je profiteert van diverse voordelen:

 • Opslag vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Voordelige opslagruimte: bereken gemakkelijk hoeveel ruimte jij nodig hebt
 • Beveiligde en droge opslag, 7 dagen per week beschikbaar
 • Overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte indien gewenst

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor mijn meubels?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diversematen: 1m2 tot wel 25m2. Geschikt voor het bergen van jouw grote en kleine meubels. Bereken je opslagruimte direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn meubels in jullie boxen?

  Jouw banken, kasten en andere meubels zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel tijdens je verbouwing?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw box in
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

10 + 9 =