Motor storage box huren

Als motor eigenaar zult u vaak meemaken dat u een opslagruimte voor uw motor huurt, die eigenlijk veel te groot is. Bij Self Storage Tiel kun je een motor storage box huren die aansluit bij jouw wensen en eisen. Of je nu alleen op zoek bent naar een motorstalling voor de winter of je motor het gehele jaar wilt stallen op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek: je vindt een motor opslagbox op maat bij Self Storage Tiel.

Motorstalling huren

De voordelen van motorstalling huren

 
Bij Self Storage Tiel stal je jouw motor in een droge, schone en veilige omgeving. Door je motor in een motor opslagruimte te stallen zorg je ervoor dat deze in optimale staat blijft. Een droge en verwarmde stalling zorgt er namelijk voor dat de conditie van jouw motor niet achteruitgaat. Daarnaast is je motor beveiligd tegen diefstal in onze beveiligde motor storage box. Ook de grootte van onze storage boxen sluit precies aan op die van jouw motor, zo betaal je nooit meer teveel vierkante meters wanneer je jouw motor wilt stallen.

Heb je thuis een garage die je als motorstalling gebruikt? Dan kom je er al snel achter dat een motorfiets flink wat ruimte inneemt, waardoor er bijvoorbeeld geen plek meer is om andere spullen en gereedschappen in de garage op te bergen. Creëer meer ruimte in huis door de motor in een motor storage box te parkeren.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Motorstalling voor in de winter

Wil je jouw motor in de winter veilig en droog stallen? Self Storage Tiel biedt een goedkope en goede oplossing voor het veilig stallen van jouw motor: een motor opslagbox. Je motor staat in een beveiligde ruimte waar alleen jij toegang tot hebt. Het huren van een opslagruimte bied je veel vrijheid en ruimte. Vul de calculator in om erachter te komen hoeveel ruimte jij nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor de motor opslagbox. De motor box is 24/7 bereikbaar en heeft een centrale ligging aan de A15 bij Tiel. Je kunt langskomen wanneer je wilt om jouw motor op te halen voor een ritje.

Als je jouw motor naar de motorstalling komt brengen kun je deze zelfstandig in de opslagbox plaatsen. De huurperiode is flexibel, waardoor jij bepaalt of je alleen een winterstalling voor je motorfiets huurt of de motor voor een langere periode stalt. Je zit niet vast aan een lange termijn contract. Binnen 2 minuten heb je jouw motor opslagbox geregeld!

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

 

 • Motorstalling huren? Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.
 • Altijd toegang tot jouw motor: opslagboxen 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij zo de snelweg op voor een ritje op jouw motor
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je motor stallen

Regel direct jouw motorstalling! Wil je eerst een kijkje nemen bij onze motor opslagbox? Kom dan eens langs tijdens een van onze inloopmomenten voor persoonlijk advies.

Welke motor box is geschikt voor jou?

Klein

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 5,88 per m3

Medium

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 3,99 per m3

Groot

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 3,64 per m3

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn motor opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je motor. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw motor opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn motor in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel motorstalling?

  Betaal niet langer te veel voor een garagebox, als je minder ruimte nodig hebt.

  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw motor stallen
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

  Bereken je precieze opslagruimte direct.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

6 + 3 =