Motor storage box huren

Als motor eigenaar zult u vaak meemaken dat u een opslagruimte voor uw motor huurt, die eigenlijk veel te groot is. Bij Self Storage Tiel kun je een motor storage box huren die aansluit bij jouw wensen en eisen. Of je nu alleen op zoek bent naar een motorstalling voor de winter of je motor het gehele jaar wilt stallen op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek: je vindt een motor opslagbox op maat bij Self Storage Tiel.

Motorstalling huren

De voordelen van motorstalling huren

 
Bij Self Storage Tiel stal je jouw motor in een droge, schone en veilige omgeving. Door je motor in een motor opslagruimte te stallen zorg je ervoor dat deze in optimale staat blijft. Een droge en verwarmde stalling zorgt er namelijk voor dat de conditie van jouw motor niet achteruitgaat. Daarnaast is je motor beveiligd tegen diefstal in onze beveiligde motor storage box. Ook de grootte van onze storage boxen sluit precies aan op die van jouw motor, zo betaal je nooit meer teveel vierkante meters wanneer je jouw motor wilt stallen.

Heb je thuis een garage die je als motorstalling gebruikt? Dan kom je er al snel achter dat een motorfiets flink wat ruimte inneemt, waardoor er bijvoorbeeld geen plek meer is om andere spullen en gereedschappen in de garage op te bergen. Creëer meer ruimte in huis door de motor in een motor storage box te parkeren.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Motorstalling voor in de winter

Wil je jouw motor in de winter veilig en droog stallen? Self Storage Tiel biedt een goedkope en goede oplossing voor het veilig stallen van jouw motor: een motor opslagbox. Je motor staat in een beveiligde ruimte waar alleen jij toegang tot hebt. Het huren van een opslagruimte bied je veel vrijheid en ruimte. Vul de calculator in om erachter te komen hoeveel ruimte jij nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor de motor opslagbox. De motor box is 24/7 bereikbaar en heeft een centrale ligging aan de A15 bij Tiel. Je kunt langskomen wanneer je wilt om jouw motor op te halen voor een ritje.

Als je jouw motor naar de motorstalling komt brengen kun je deze zelfstandig in de opslagbox plaatsen. De huurperiode is flexibel, waardoor jij bepaalt of je alleen een winterstalling voor je motorfiets huurt of de motor voor een langere periode stalt. Je zit niet vast aan een lange termijn contract. Binnen 2 minuten heb je jouw motor opslagbox geregeld!

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

 

 • Motorstalling huren? Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.
 • Altijd toegang tot jouw motor: opslagboxen 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij zo de snelweg op voor een ritje op jouw motor
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je motor stallen

Regel direct jouw motorstalling! Wil je eerst een kijkje nemen bij onze motor opslagbox? Kom dan eens langs tijdens een van onze inloopmomenten voor persoonlijk advies.

Welke motor box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 56 beoordelingen
powered by Google
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
Arno de BruijnArno de Bruijn
17:23 18 Jan 24
Makkelijk bereikbaar. Eenvoudige toegang.Geen 5 sterren omdat de communicatie over facturen en problemen zeer negatief verloopt. Je krijgt gewoon geen antwoord.
JR van de BijlJR van de Bijl
14:01 18 Jan 24
Mooie droge ruimtes, met div. Afmetingen.Goed en droog toegankelijk (ivm overkapping buiten)Verdiepingen via trap of lift bereikbaar👍
Bas van DeldenBas van Delden
10:06 31 Oct 23
Zeer nette en fijne opslag. Extra fijn is de overkapping bij de roldeur. Zo kun je bij alle weersomstandigheden je boedel rustig in/uitladen.Wat minstens net zo prettig is, zijn de relatief brede looppaden, je zult dus niet zo snel je huisraad beschadigen.Tot slot, geen gedoe met sloten en sleuteltjes. Self Storage Tiel gaat mee met de tijd, hier open je deuren met een unieke code, die je -indien gewenst- ook nog kunt veranderen gedurende de huurperiode.Kortom, absoluut aan te raden bij een ieder die (tijdelijk) een goede, betaalbare en goed bereikbare opslag zoekt.
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn motor opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je motor. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw motor opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn motor in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel motorstalling?

  Betaal niet langer te veel voor een garagebox, als je minder ruimte nodig hebt.

  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw motor stallen
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

  Bereken je precieze opslagruimte direct.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

2 + 13 =