Motor storage box huren

Als motor eigenaar zult u vaak meemaken dat u een opslagruimte voor uw motor huurt, die eigenlijk veel te groot is. Bij Self Storage Tiel kun je een motor storage box huren die aansluit bij jouw wensen en eisen. Of je nu alleen op zoek bent naar een motorstalling voor de winter of je motor het gehele jaar wilt stallen op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek: je vindt een storage box op maat bij Self Storage Tiel.

De voordelen van motorstalling huren

 
Bij Self Storage Tiel stal je jouw motor in een droge, schone en veilige omgeving. Door je motor in een motor opslagruimte te stallen zorg je ervoor dat deze in optimale staat blijft. Een droge en verwarmde stalling zorgt er namelijk voor dat de conditie van jouw motor niet achteruitgaat. Daarnaast is je motor beveiligd tegen diefstal in onze beveiligde motor storage box. Ook de grootte van onze storage boxen sluit precies aan op die van jouw motor, zo betaal je nooit meer teveel vierkante meters wanneer je jouw motor wilt stallen.

Heb je thuis een garage die je als motorstalling gebruikt? Dan kom je er al snel achter dat een motorfiets flink wat ruimte inneemt, waardoor er bijvoorbeeld geen plek meer is om andere spullen en gereedschappen in de garage op te bergen. Creëer meer ruimte in huis door de motor in een motor storage box te parkeren.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Motorstalling voor in de winter

 
Wil je jouw motor in de winter veilig en droog stallen? Self Storage Tiel biedt een goedkope en goede oplossing voor het veilig stallen van jouw motor. Je motor staat in een beveiligde ruimte waar alleen jij toegang tot hebt. Het huren van een opslagruimte bied je veel vrijheid en ruimte. Vul de calculator in om erachter te komen hoeveel ruimte jij nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor de motor storage box. De motor opslagruimte is 24/7 bereikbaar en heeft een centrale ligging aan de A15 bij Tiel. Je kunt langskomen wanneer je wilt om jouw motor op te halen voor een ritje.

Als je jouw motor naar de motorstalling komt brengen kun je deze zelfstandig in de opslagbox plaatsen. De huurperiode is flexibel, waardoor jij bepaalt of je alleen een winterstalling voor je motorfiets huurt of de motor voor een langere periode stalt. Je zit niet vast aan een lange termijn contract. Binnen 2 minuten heb je jouw box geregeld!

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

 • Motorstalling huren? Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.
 • Altijd toegang tot jouw motor: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij zo de snelweg op voor een ritje op jouw motor
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je motor stallen

  Regel direct jouw motorstalling! Wil je eerst een kijkje nemen bij onze motor opslagruimte? Kom dan eens langs tijdens een van onze inloopmomenten voor persoonlijk advies.

  Self Storage Tiel B.V.
  5.0
  Gebaseerd op 11 beoordelingen
  powered by Google
  Peter van MarionPeter van Marion
  16:47 11 Dec 22
  Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
  ken prijnken prijn
  17:17 23 Jun 22
  Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
  Derek BlomDerek Blom
  15:47 14 Jan 22
  Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
  Cindy van den BergCindy van den Berg
  15:08 13 Nov 21
  Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
  nel timmernel timmer
  19:56 30 Oct 21
  Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
  js_loader

  Neem contact met ons op

  FAQ

  • image/svg+xml image/svg+xml
   In welke formaten zijn motor opslagboxen beschikbaar?

   Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je motor. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw motor opslagbox direct.

  • image/svg+xml image/svg+xml
   Hoe veilig is mijn motor in jullie boxen?

   Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

  • image/svg+xml image/svg+xml
   Waarom Self Storage Tiel motorstalling?

   Betaal niet langer te veel voor een garagebox, als je minder ruimte nodig hebt.

   • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
   • Vandaag al jouw motor stallen
   • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
   • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

   Bereken je precieze opslagruimte direct.

  Staat jouw vraag er niet tussen?

  Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

  Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

  7 + 15 =