Motor storage box huren

Als motor eigenaar zult u vaak meemaken dat u een opslagruimte voor uw motor huurt, die eigenlijk veel te groot is. Bij Self Storage Tiel kun je een motor storage box huren die aansluit bij jouw wensen en eisen. Of je nu alleen op zoek bent naar een motorstalling voor de winter of je motor het gehele jaar wilt stallen op een veilige, droge en makkelijk bereikbare plek: je vindt een motor opslagbox op maat bij Self Storage Tiel.

Motorstalling huren

De voordelen van motorstalling huren

 
Bij Self Storage Tiel stal je jouw motor in een droge, schone en veilige omgeving. Door je motor in een motor opslagruimte te stallen zorg je ervoor dat deze in optimale staat blijft. Een droge en verwarmde stalling zorgt er namelijk voor dat de conditie van jouw motor niet achteruitgaat. Daarnaast is je motor beveiligd tegen diefstal in onze beveiligde motor storage box. Ook de grootte van onze storage boxen sluit precies aan op die van jouw motor, zo betaal je nooit meer teveel vierkante meters wanneer je jouw motor wilt stallen.

Heb je thuis een garage die je als motorstalling gebruikt? Dan kom je er al snel achter dat een motorfiets flink wat ruimte inneemt, waardoor er bijvoorbeeld geen plek meer is om andere spullen en gereedschappen in de garage op te bergen. Creëer meer ruimte in huis door de motor in een motor storage box te parkeren.

Welke box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Motorstalling voor in de winter

Wil je jouw motor in de winter veilig en droog stallen? Self Storage Tiel biedt een goedkope en goede oplossing voor het veilig stallen van jouw motor: een motor opslagbox. Je motor staat in een beveiligde ruimte waar alleen jij toegang tot hebt. Het huren van een opslagruimte bied je veel vrijheid en ruimte. Vul de calculator in om erachter te komen hoeveel ruimte jij nodig hebt, zodat je nooit te veel betaalt voor de motor opslagbox. De motor box is 24/7 bereikbaar en heeft een centrale ligging aan de A15 bij Tiel. Je kunt langskomen wanneer je wilt om jouw motor op te halen voor een ritje.

Als je jouw motor naar de motorstalling komt brengen kun je deze zelfstandig in de opslagbox plaatsen. De huurperiode is flexibel, waardoor jij bepaalt of je alleen een winterstalling voor je motorfiets huurt of de motor voor een langere periode stalt. Je zit niet vast aan een lange termijn contract. Binnen 2 minuten heb je jouw motor opslagbox geregeld!

Opslagruimte huren bij Self Storage Tiel

 

 • Motorstalling huren? Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.
 • Altijd toegang tot jouw motor: opslagboxen 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15: rij zo de snelweg op voor een ritje op jouw motor
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je motor stallen

Regel direct jouw motorstalling! Wil je eerst een kijkje nemen bij onze motor opslagbox? Kom dan eens langs tijdens een van onze inloopmomenten voor persoonlijk advies.

Welke motor box is geschikt voor jou?

Klein

BOX S (klein) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 1 tot 5 m2
• 3 tot 15 m3

Vanaf € 6,44 per m3

Medium

BOX M (medium) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 5 tot 15 m2
• 15 tot 45 m3

Vanaf € 4,28 per m3

Groot

BOX L (groot) SELFSTORAGE TIEL TRANSPARANT

• 15 tot 25 m2
• 45 tot 75 m3

Vanaf € 4,01 per m3

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Ewald Bos MediaEwald Bos Media
18:48 29 May 24
Ruime opslag, vandaag geregeld en binnen paar minuten heb je de code en de ruimte.Let op: geen kantoor bij de opslagruimtes, voor info bel je ze via hun telefoonnummer te vinden onlineRuime openingstijden 06.00 uur tot 22.00 uur.Tip: doe het via de pc regelen, via telefoon is wat lastiger.En geen sloten nodig, alles via pincode.Dus, superhandig en nette schone mooie ruimtes en goed beveiligd
Een keurige opslag, die absoluut niet koud of vochtig is, en ook nog eens 7 dagen per week geopend is.
Mark TilburgsMark Tilburgs
10:21 22 May 24
Makkelijk en snel online een box kunnen huren.Goed bereikbaar, volop ruimte in de box, goed beveiligd met een persoonlijke code en genoeg camerabewaking, steekwagens en karren aanwezig om je spullen te vervoeren, voldoende P-plaats, schoon en goed onderhouden met muziek op de achtergrond.Eigenaar daar ook tegengekomen, vriendelijke en behulpzame man met tijd voor een praatje.
Shar vdbShar vdb
22:02 21 May 24
We konden vrijwel direct terecht & we mochten meerdere opslagruimtes bekijken, gelukkig anders hadden we online een veeeeeeelste kleine opslag box gepakt haha! We kregen diezelfde dag nog een beschikbare box met code etc! Het systeem waar ze over beschikken zowel online als hun beveiliging systeem geeft ons een gerust gevoel dat onze kostbare zowel dierbare spullen veilig bewaard worden! De regels zijn ook goed omschreven, je kan er na 21:00 zelfs nog naar toe!! Je hoeft ook nooit bang te wezen dat je ingesloten wordt mocht je de tijd uit het oog verliezen komt de beveiliging z’n rondes doen, voldoende beveiliging, voldoende toezicht! Ze hebben steekkarretjes etc ter beschikking je kunt die gewoon pakken, dit kost je niets! En laten we eerlijk wezen, we moeten allemaal op onze centen letten, maar Self Storage is zeer betaalbaar, helemaal voor de ruimte die je huurt! Je hebt, kleine, grote, smalle, brede, hoge opslag boxen voor een betaalbare prijs! Kortom een super fijne opslag! Droog & goed beveiligd, goede controles door Securitas! We zijn vanaf dag 1 al tevreden met alle hulp, heb je een vraag ergens over kun je ze bellen! Self storage is zeker een aanrader!!!
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
js_loader

Neem contact met ons op

FAQ

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn motor opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je motor. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3. Boek jouw motor opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn motor in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel motorstalling?

  Betaal niet langer te veel voor een garagebox, als je minder ruimte nodig hebt.

  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw motor stallen
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

  Bereken je precieze opslagruimte direct.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

13 + 10 =