Particuliere opslagruimte huren

VANDAAG NOG JE BOX IN

Bij veel particulieren is er een groeiende vraag naar opslagruimte. Zo is er bijvoorbeeld ruimtegebrek door een verhuizing, verbouwing, scheiding of wil je een opslagruimte huren als particulier door een verblijf in het buitenland. Wat de reden ook is, bij Self Storage Tiel vind je de opslag die aansluit bij je wensen. De opslag voor particulieren is veilig, droog en gemakkelijk te bereiken vanwege de praktische ligging direct aan de A15.

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Makkelijk bereikbare opslag voor particulieren

Er zijn tal van situaties waarin je wel wat extra opslagruimte kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld een externe opslagruimte huren tijdens jouw verhuizing. Door de spullen die je niet dagelijks nodig hebt op een andere plek op te slaan voorkom je dat de kamers vol met dozen staan. Ook als je naar een kleinere woning gaat verhuizen maar je spullen wel wilt bewaren is een opslagruimte huren voor particulieren dé oplossing. Is jouw huis al verkocht maar heb je nog geen nieuwe woning gevonden? In dit geval stal je jouw inboedel in een tijdelijke opslag zodat je naar je tijdelijke adres alleen mee hoeft te nemen wat je nodig hebt.

Daarnaast kan het natuurlijk gewoon zo zijn dat je extra ruimte nodig hebt. Soms krijg je het benauwd van alle spullen om je heen en zie je door de bomen het bos niet meer. Bewaar de spullen die je maar af en toe gebruikt in een opslagruimte om direct meer ruimte in huis te creëren. Voor studenten die geen zin hebben om hun spullen aan het eind van het studiejaar terug naar het ouderlijk huis te sjouwen biedt particuliere opslagruimte ook een uitstekende oplossing.

Maak gebruik van de calculator om te berekenen hoeveel ruimte jij precies nodig hebt. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Je hebt jouw opslagruimte in slechts 2 minuten gereserveerd en betaald! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze medewerkers. Wij helpen je graag bij het vinden van de meest geschikte opslagruimte voor particulieren.

Opslagruimte huren particulier bij Self Storage Tiel

Veel particulieren kiezen voor de opslagruimte van Self Storage Tiel. De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn centraal gelegen aan de A15, waardoor je op ieder moment langs kunt komen om spullen op te halen of te brengen. Je profiteert van verschillende voordelen:
• Altijd toegang tot jouw spullen
• Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
• Centrale ligging aan de A15
• Beveiligde en droge opslag voor jouw waardevolle spullen
• Vandaag nog geregeld

Opslagruimte huren particulier bij Self Storage Tiel

Veel particulieren kiezen voor de opslagruimte van Self Storage Tiel. De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn centraal gelegen aan de A15, waardoor je op ieder moment langs kunt komen om spullen op te halen of te brengen. Je profiteert van verschillende voordelen:
• Altijd toegang tot jouw spullen
• Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
• Centrale ligging aan de A15
• Beveiligde en droge opslag voor jouw waardevolle spullen
• Vandaag nog geregeld

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 65 beoordelingen
powered by Google
Ewald Bos MediaEwald Bos Media
18:48 29 May 24
Ruime opslag, vandaag geregeld en binnen paar minuten heb je de code en de ruimte.Let op: geen kantoor bij de opslagruimtes, voor info bel je ze via hun telefoonnummer te vinden onlineRuime openingstijden 06.00 uur tot 22.00 uur.Tip: doe het via de pc regelen, via telefoon is wat lastiger.En geen sloten nodig, alles via pincode.Dus, superhandig en nette schone mooie ruimtes en goed beveiligd
Een keurige opslag, die absoluut niet koud of vochtig is, en ook nog eens 7 dagen per week geopend is.
Mark TilburgsMark Tilburgs
10:21 22 May 24
Makkelijk en snel online een box kunnen huren.Goed bereikbaar, volop ruimte in de box, goed beveiligd met een persoonlijke code en genoeg camerabewaking, steekwagens en karren aanwezig om je spullen te vervoeren, voldoende P-plaats, schoon en goed onderhouden met muziek op de achtergrond.Eigenaar daar ook tegengekomen, vriendelijke en behulpzame man met tijd voor een praatje.
Shar vdbShar vdb
22:02 21 May 24
We konden vrijwel direct terecht & we mochten meerdere opslagruimtes bekijken, gelukkig anders hadden we online een veeeeeeelste kleine opslag box gepakt haha! We kregen diezelfde dag nog een beschikbare box met code etc! Het systeem waar ze over beschikken zowel online als hun beveiliging systeem geeft ons een gerust gevoel dat onze kostbare zowel dierbare spullen veilig bewaard worden! De regels zijn ook goed omschreven, je kan er na 21:00 zelfs nog naar toe!! Je hoeft ook nooit bang te wezen dat je ingesloten wordt mocht je de tijd uit het oog verliezen komt de beveiliging z’n rondes doen, voldoende beveiliging, voldoende toezicht! Ze hebben steekkarretjes etc ter beschikking je kunt die gewoon pakken, dit kost je niets! En laten we eerlijk wezen, we moeten allemaal op onze centen letten, maar Self Storage is zeer betaalbaar, helemaal voor de ruimte die je huurt! Je hebt, kleine, grote, smalle, brede, hoge opslag boxen voor een betaalbare prijs! Kortom een super fijne opslag! Droog & goed beveiligd, goede controles door Securitas! We zijn vanaf dag 1 al tevreden met alle hulp, heb je een vraag ergens over kun je ze bellen! Self storage is zeker een aanrader!!!
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke boxformaten zijn beschikbaar?

  Storageboxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar vanaf 3m3 tot wel 75m3 aan ruimte. Bekijk meer informatie op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen in jullie storage boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Self Storage Tiel ligt erg praktisch aan de A15.
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op.
  • Vandaag al jouw spullen opbergen.
  • Binnen 2 minuten is je box geboekt en beschikbaar.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

9 + 10 =