Seizoensopslagruimte huren

Seizoensopslag huren? Veel spullen zijn slechts een gedeelte van het jaar nodig, terwijl deze wel het hele jaar door kostbare ruimte innemen. Wintersportbenodigdheden, terrasmeubilair, Sinterklaas en Kerstversiering en ander seizoensgebonden materiaal dat thuis in de weg staat berg je gemakkelijk op door een seizoensopslag te huren. Self Storage Tiel biedt seizoensopslag aan voor particulieren en ondernemers.

Seizoensopslag huren voor extra ruimte

 
Een seizoensopslagruimte huren geeft direct extra ruimte. Als je bijvoorbeeld een seizoensgebonden hobby beoefent, is het vervelend dat jouw materialen het hele jaar door veel ruimte innemen in huis of in de garage. In het geval van een eigen bedrijf met seizoensgebonden activiteiten is het vaak zelfs erg kostbaar om alle voorraad het hele jaar door op kantoor op te slaan. Kantoorruimte betaal je namelijk per vierkante meter en dit is aanzienlijk duurder dan het huren van een externe opslagruimte.

Bij Self Storage Tiel regel je in een aantal minuten extra opslagruimte waar jij jouw seizoensgebonden spullen voor een klein prijsje opslaat. Wij zijn direct naast de A15 gevestigd, zodat je makkelijk spullen kunt ophalen of brengen.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Voordelig en veilig seizoensspullen opslaan

 Self Storage Tiel beschikt over ieder gewenst formaat aan seizoensopslag. Van kleine opslagboxen van 1 m2 tot grote opslagruimtes tot 25 m2 waar je jouw motor of camper kunt stallen. Door gebruik te maken van de calculator weet je zeker dat je precies die ruimte huurt die je nodig hebt voor de opslag van jouw seizoenmaterialen. Daarbij is het altijd mogelijk om te up- of downgraden op het moment dat je meer of minder ruimte nodig hebt. Hier komen geen extra kosten bij kijken.

Bij Self Storage sla jij jouw seizoensspullen netjes en veilig op. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week toegankelijk en flexibel te huren voor een tijdelijke of lange periode.

Seizoensopslagruimte huren bij Self Storage Tiel

Wil jij seizoensopslagruimte huren om thuis of op kantoor direct meer ruimte te creëren? Dan ben je bij Self Storage Tiel aan het juiste adres. Bij ons sla je jouw seizoensgebonden spullen veilig en efficiënt op in een overdekte opslagruimte. Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.

 • Altijd toegang tot jouw bezittingen: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je spullen opbergen

Regel direct jouw seizoenmaterialen opslag door onze tool te gebruiken en vind de ideale ruimte voor de beste prijs. Huur en betaal de opslagruimte online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wanneer heb ik toegang tot mijn box?

  Bij Self Storage Tiel heb je ieder gewenst moment jouw opslagbox tot je beschikking. Boek je opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe lang kan ik mijn spullen opslaan?

  Sla je spullen bij Self Storage Tiel zo lang op als je wilt en boek direct 12 maanden voorruit. Naast korting voor langere boekperiode kan je via ons geautomatiseerd softwareprogramma gemakkelijk bijboeken.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel boxen?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Jouw box is het hele jaar uitstekend bewaakt en veilig
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

1 + 5 =