Seizoensopslagruimte huren

Seizoensopslag huren? Veel spullen zijn slechts een gedeelte van het jaar nodig, terwijl deze wel het hele jaar door kostbare ruimte innemen. Wintersportbenodigdheden, terrasmeubilair, Sinterklaas en Kerstversiering en ander seizoensgebonden materiaal dat thuis in de weg staat berg je gemakkelijk op door een seizoensopslag te huren. Self Storage Tiel biedt seizoensopslag aan voor particulieren en ondernemers.

Seizoensopslagruimte huren

Seizoensopslag huren voor extra ruimte

 
Een seizoensopslagruimte huren geeft direct extra ruimte. Als je bijvoorbeeld een seizoensgebonden hobby beoefent, is het vervelend dat jouw materialen het hele jaar door veel ruimte innemen in huis of in de garage. In het geval van een eigen bedrijf met seizoensgebonden activiteiten is het vaak zelfs erg kostbaar om alle voorraad het hele jaar door op kantoor op te slaan. Kantoorruimte betaal je namelijk per vierkante meter en dit is aanzienlijk duurder dan het huren van een externe opslagruimte.

Bij Self Storage Tiel regel je in een aantal minuten extra opslagruimte waar jij jouw seizoensgebonden spullen voor een klein prijsje opslaat. Wij zijn direct naast de A15 gevestigd, zodat je makkelijk spullen kunt ophalen of brengen.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Voordelig en veilig seizoensspullen opslaan

 Self Storage Tiel beschikt over ieder gewenst formaat aan seizoensopslag. Van kleine opslagboxen van 1 m2 tot grote opslagruimtes tot 25 m2 waar je jouw motor of camper kunt stallen. Door gebruik te maken van de calculator weet je zeker dat je precies die ruimte huurt die je nodig hebt voor de opslag van jouw seizoenmaterialen. Daarbij is het altijd mogelijk om te up- of downgraden op het moment dat je meer of minder ruimte nodig hebt. Hier komen geen extra kosten bij kijken.

Bij Self Storage sla jij jouw seizoensspullen netjes en veilig op. Jouw opslagruimte is 7 dagen per week toegankelijk en flexibel te huren voor een tijdelijke of lange periode.

Seizoensopslagruimte huren bij Self Storage Tiel

Wil jij seizoensopslagruimte huren om thuis of op kantoor direct meer ruimte te creëren? Dan ben je bij Self Storage Tiel aan het juiste adres. Bij ons sla je jouw seizoensgebonden spullen veilig en efficiënt op in een overdekte opslagruimte. Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen.

 • Altijd toegang tot jouw bezittingen: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog je spullen opbergen

Regel direct jouw seizoenmaterialen opslag door onze tool te gebruiken en vind de ideale ruimte voor de beste prijs. Huur en betaal de opslagruimte online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk.

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Wanneer heb ik toegang tot mijn box?

  Bij Self Storage Tiel heb je ieder gewenst moment jouw opslagbox tot je beschikking. Boek je opslagbox direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe lang kan ik mijn spullen opslaan?

  Sla je spullen bij Self Storage Tiel zo lang op als je wilt en boek direct 12 maanden voorruit. Naast korting voor langere boekperiode kan je via ons geautomatiseerd softwareprogramma gemakkelijk bijboeken.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel boxen?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Jouw box is het hele jaar uitstekend bewaakt en veilig
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

15 + 6 =