Tijdelijke opslag tijdens verbouwing

Tijdelijke opslag tijdens een verbouwing nodig? Bij Self Storage Tiel sla je gemakkelijk jouw bezittingen op in een individuele opslagruimte. Je hebt de keuze uit opslagboxen in ieder gewenst formaat en je kunt vandaag nog je box in. Met 7 dagen per week onbeperkte toegang tot jouw opslagbox kun je op ieder gewenst moment bij jouw bezittingen in de tijdelijke opslagruimte voor je verbouwing.

Opslagruimte verbouwing nodig? Huur een opslagbox


Ben jij op zoek naar een veilige en droge opslagruimte waar je jouw meubels in kunt opslaan? Self Storage Tiel heeft grote boxen tot wel 25m2 groot die genoeg ruimte bieden voor het tijdelijk opslaan van jouw inboedel. Als je bijvoorbeeld alleen de keuken gaat verbouwen en op zoek bent naar een plekje voor jouw potten en pannen, dan kies je voor een kleinere opslagbox. Door gebruik te maken van de calculator zie je in een oogopslag welk formaat opslagbox geschikt is als tijdelijke opslag voor je verbouwing. Bij Self Storage Tiel heb je binnen 2 minuten jouw box geregeld. Je vindt onze opslagruimtes direct aan de A15 in Tiel en je hebt 7 dagen per week toegang tot jouw opslagruimte.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Tijdelijke opslag verbouwing: de voordelen

Door jouw meubels en andere bezittingen die tijdens een verbouwing aan de kant moeten op te slaan in een tijdelijke opslag, creëer je direct voldoende ruimte in huis voor de werkzaamheden. Jouw spullen staan droog en veilig opgeslagen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw dure bank helemaal onder het stof komt te zitten doordat je het tijdens de verbouwing een zijkamertje in hebt geschoven. De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn er in allerlei formaten, van 1 tot 25 m2. Bereken de benodigde opslagruimte, kies voor het juiste formaat en reserveer direct je box. Dit is in 2 minuten geregeld en je kunt vandaag nog je spullen opslaan.

Kies voor Self Storage Tiel

Opslagruimte voor je verbouwing gezocht? Zoek niet verder. Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen:

 • 7 dagen per week toegankelijk
 • Centrale ligging aan de A15 bij Tiel
 • Binnen 2 minuten jouw tijdelijke opslagruimte voor verbouwing geregeld
 • Huur een opslagruimte van 1 tot 25m2 tegen de beste prijs

Self Storage Tiel biedt externe opslagruimte aan voor iedere opslagbehoefte. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina’s over grote opslagboxen, medium opslagboxen of kleine opslagboxen.

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor tijdens mijn verbouwing?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diversematen: 1m2 tot wel 25m2. Uiterst geschikt voor het bergen van spullen tijdens je verbouwing, zoals je meubels. Boek jouw opslagbox voor de verbouwing direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen en meubels in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel tijdens je verbouwing?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw box in
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

10 + 2 =