Tijdelijke opslag tijdens verbouwing

Tijdelijke opslag tijdens een verbouwing nodig? Bij Self Storage Tiel sla je gemakkelijk jouw bezittingen op in een individuele opslagruimte. Je hebt de keuze uit opslagboxen in ieder gewenst formaat en je kunt vandaag nog je box in. Dat maakt de boxen geschikt voor de opslag van meubels tijdens een verbouwing, maar ook de opslag van kleinere spullen is zeker mogelijk. Met 7 dagen per week onbeperkte toegang tot jouw opslagbox kun je op ieder gewenst moment bij jouw bezittingen in de tijdelijke opslagruimte voor je verbouwing.

Opslagruimte verbouwing

Opslagruimte verbouwing nodig? Huur een opslagbox

 

Zoek jij een plek voor de opslag van meubels tijdens een verbouwing? Dan wil je natuurlijk een veilige en droge opslagruimte met voldoende ruimte. Bij Self Storage Tiel huur je grote boxen tot wel 25m2. Deze boxen zijn groot genoeg voor het tijdelijk opslaan van jouw inboedel. Ga je slechts een deel van je huis verbouwen? Dan heb je minder opslagruimte nodig tijdens de verbouwing. Met onze handige ruimte calculator zie je direct welk formaat opslagbox jij nodig hebt als tijdelijke opslag tijdens de verbouwing. Daarna regel je in slechts 2 minuten de huur van jouw opslagruimte. Vanaf dan heb je 7 dagen per week toegang tot jouw opslagbox, zodat je altijd bij jouw spullen kan. Je vindt onze opslagruimtes direct aan de A15 in Tiel. Goed bereikbaar en toegankelijk tijdens jouw hele verbouwing.

 

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Tijdelijke opslag verbouwing: de voordelen

Bij een verbouwing is het altijd een beetje chaos in huis. Een of meerdere ruimtes moeten leeg en je kunt tijdelijk bepaalde delen van je huis niet gebruiken. Als de delen die je wel kunt gebruiken dan ook nog volstaan met extra meubels en andere spullen, wordt het helemaal vervelend om er tijdens de verbouwing te wonen. Een tijdelijke opslag tijdens de verbouwing lost dit voor je op. Jouw spullen staan veilig opgeslagen, voor zolang het nodig is. Dat betekent meer ruimte in huis. Bovendien hoef je dan niet bang te zijn dat jouw mooie spullen beschadigd raken of vies worden van de verbouwing. Je gebruikt de opslagruimte gedurende de verbouwing en zet je spullen daarna schoon en netjes weer terug in huis. De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn er in allerlei formaten, van 1 tot 25 m2. Bereken de benodigde opslagruimte voor tijdens de verbouwing, kies de box die hierbij past en reserveer direct de ruimte. Zo kun je vandaag je spullen nog veilig opslaan en kan de verbouwing op tijd beginnen.

Kies voor Self Storage Tiel

Opslagruimte voor tijdens je verbouwing gezocht? Zoek niet verder. Bij Self Storage Tiel profiteer je van diverse voordelen:

 • 7 dagen per week toegankelijk
 • Centrale ligging aan de A15 bij Tiel
 • Binnen 2 minuten jouw tijdelijke opslagruimte voor verbouwing geregeld
 • Huur een opslagruimte van 1 tot 25m2 tegen de beste prijs

Self Storage Tiel biedt externe opslagruimte aan voor iedere opslagbehoefte. Wil jij meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan eens onze pagina’s over grote opslagboxen, medium opslagboxen of kleine opslagboxen. Wat jij tijdens de verbouwing ook tijdelijk wilt opslaan, wij hebben een box die hier geschikt voor is. Heb je nog vragen voordat jij jouw tijdelijke opslag voor een verbouwing regelt? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke formaten opslagboxen zijn beschikbaar voor tijdens mijn verbouwing?

  Onze storage boxen zijn beschikbaar in diversematen: 1m2 tot wel 25m2. Uiterst geschikt voor het bergen van spullen tijdens je verbouwing, zoals je meubels. Boek jouw opslagbox voor de verbouwing direct.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen en meubels in jullie boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel tijdens je verbouwing?
  • Veilige en droge box(en) voor je meubels
  • Vandaag al jouw box in
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

1 + 12 =