Voorraad opslag huren

Voor veel zzp’ers, winkels en onderhoudsbedrijven biedt voorraad opslag huren dé oplossing in het geval van een ruimte tekort. Of je nu te maken hebt met een tijdelijk ruimte tekort of op zoek bent naar voorraad opslag voor de langere termijn, bij Self Storage Tiel ben je aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit opslagruimte vanaf 1 m2 tot 25 m2. Dankzij het flexibele huurcontract kun je de grootte van de voorraad opslag tussendoor aanpassen bij eventuele veranderende wensen.

Voorraad extern opslaan

 
Het opslaan van de voorraad van jouw bedrijf kan erg veel ruimte innemen. Het huren van externe opslagruimte is in veel gevallen een goedkope en logische oplossing. Self Storage Tiel heeft voor iedere ondernemer een gepaste oplossing. Heb jij bijvoorbeeld een webshop of verkoop je spullen op de markt of via Marktplaats? Dan merk je al snel dat je huis vol komt te staan met dozen. Je maakt gemakkelijk en snel thuis ruimte vrij door de voorraad op te slaan in een van onze storage boxen.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Ook voor grotere bedrijven beschikken wij over geschikte opslagruimte

 
Met grote opslagboxen tussen de 15 en 25 m2 sla je alle bedrijfsvoorraad op waar je momenteel de ruimte niet voor hebt. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met verkooppieken rond de feestdagen of de zomervakantie. Met externe opslagruimte zorg je altijd voor genoeg voorraad om de verkoop te optimaliseren. Ook wanneer de zaken goed gaan maar een verhuizing nog te voorbarig is, biedt opslagruimte een flexibele en betaalbare oplossing.

De voordelen van Self Storage Tiel

 • Altijd toegang tot jouw voorraad: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog geregeld

De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn centraal gelegen aan de A15. Op ieder gewenst moment kun je langskomen om voorraad op te halen of te brengen. Jij kiest voor een opslagruimte die past bij jouw behoeften en producten. Door de calculator in te vullen weet je precies hoeveel ruimte je nodig hebt en betaal je hier nooit te veel voor. Op het moment dat de voorraad toe- of afneemt, kun je op ieder gewenst moment overstappen naar een grotere of kleinere opslagbox. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Wil jij vandaag nog ruimte creëren? Je hebt jouw voorraad opslag in slechts 2 minuten van je tijd al geregeld!

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn voorraad opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je voorraad en producten. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn voorraad in jullie opslagboxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw voorraad opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

12 + 13 =