Voorraad opslag huren

Voor veel zzp’ers, winkels en onderhoudsbedrijven biedt voorraad opslag huren dé oplossing in het geval van een ruimte tekort. Of je nu te maken hebt met een tijdelijk ruimte tekort of op zoek bent naar voorraad opslag voor de langere termijn, bij Self Storage Tiel ben je aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit opslagruimte vanaf 1 m2 tot 25 m2. Dankzij het flexibele huurcontract kun je de grootte van de voorraad opslag tussendoor aanpassen bij eventuele veranderende wensen.

Voorraad extern opslaan

 
Het opslaan van de voorraad van jouw bedrijf kan erg veel ruimte innemen. Het huren van externe opslagruimte is in veel gevallen een goedkope en logische oplossing. Self Storage Tiel heeft voor iedere ondernemer een gepaste oplossing. Heb jij bijvoorbeeld een webshop of verkoop je spullen op de markt of via Marktplaats? Dan merk je al snel dat je huis vol komt te staan met dozen. Je maakt gemakkelijk en snel thuis ruimte vrij door de voorraad op te slaan in een van onze storage boxen.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Ook voor grotere bedrijven beschikken wij over geschikte opslagruimte

 
Met grote opslagboxen tussen de 15 en 25 m2 sla je alle bedrijfsvoorraad op waar je momenteel de ruimte niet voor hebt. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met verkooppieken rond de feestdagen of de zomervakantie. Met externe opslagruimte zorg je altijd voor genoeg voorraad om de verkoop te optimaliseren. Ook wanneer de zaken goed gaan maar een verhuizing nog te voorbarig is, biedt opslagruimte een flexibele en betaalbare oplossing.

De voordelen van Self Storage Tiel

 • Altijd toegang tot jouw voorraad: 7 dagen per week beschikbaar
 • Opslagruimte in ieder gewenst formaat: vanaf 1m2 tot 25m2
 • Centrale ligging aan de A15
 • Beveiligde en droge opslag
 • Vandaag nog geregeld

De opslagboxen van Self Storage Tiel zijn centraal gelegen aan de A15. Op ieder gewenst moment kun je langskomen om voorraad op te halen of te brengen. Jij kiest voor een opslagruimte die past bij jouw behoeften en producten. Door de calculator in te vullen weet je precies hoeveel ruimte je nodig hebt en betaal je hier nooit te veel voor. Op het moment dat de voorraad toe- of afneemt, kun je op ieder gewenst moment overstappen naar een grotere of kleinere opslagbox. Wij brengen hiervoor geen extra kosten in rekening. Wil jij vandaag nog ruimte creëren? Je hebt jouw voorraad opslag in slechts 2 minuten van je tijd al geregeld!

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 36 beoordelingen
powered by Google
Annelies KleywegAnnelies Kleyweg
10:45 20 Feb 23
Vanaf het moment van huur van een opslag-unit bij Self Storage Tiel B.V. is de ervaring zeer positief. Self Storage Tiel B.V. is makkelijk te bereiken, de opslag-unit zelf is schoon en droog. De toegankelijkheid van het terrein is fijn en goed verlicht. En het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam geweest toen wij nog wat vragen e.d. hadden. Ook worden wij via email op de hoogte gehouden van zaken die spelen. Tevens is het ook fijn om je eigen klantaccount te hebben waar je zaken kunt wijzigen/opzeggen/verlengen etc. Kortom een positieve ervaring.
sandy hennekessandy hennekes
09:06 20 Feb 23
Het contract was snel geregeld. Kon dezelfde middag mijn box nog in. De paden zijn lekker breed en er staan karretjes en steekwagens klaar. Voor de bovenverdieping is er zelfs een lift naast een gewone trap. De boxen zijn netjes en droog.Als er iets kapot is of een storingzich voordoet werken ze keihard om het dezelfde dag nog op te lossen. En je wordt altijd op de hoogte gesteld van de storing en/of werkzaamheden.Eventuele vragen worden snel per mail of telefonisch beantwoord. Ik ben zeer tevreden en ben van plan mijn box nog lang aan te houden.
Ina VosIna Vos
07:51 20 Feb 23
Goede communicatie, duidekijke site, boxhuur snel geregeld. Duidelijke plattegrond en diverse boxmaten aanwezig. Genoeg materiaal aanwezig om je spullen goed te verplaatsen. Schone ruimte. Voor ons heel handig om gebruik te maken van een box ivm een grote verbouwing.
Johan van den HeuvelJohan van den Heuvel
12:20 02 Feb 23
Wij zijn zeer tevreden met de door ons gehuurde box bij Self Storage. De Box is droog en warm, door middel van camera systeem beveiligd en wat ook makkelijks is dat deze 7 dagen per week toegankelijk is. wij zijn er eg blij mee en kan dit zeer zeker aanraden.
Ronald ScheepersRonald Scheepers
10:56 01 Feb 23
Super geregeld om snel een box te kunnen huren.Er zijn verschillende karretjes te pakken om veilig de spullen op te bergen. Wij konden met de bakwagen heel makkelijk terecht. Het is er ook super schoon. Is echt een uitkomst als er thuis verbouwd of geklust moet worden.
Anna de JongeAnna de Jonge
17:02 28 Jan 23
Prima opslag. Goed te bereiken. Warm droog schoon en netjes. Tevreden klant!
Peter van MarionPeter van Marion
16:47 11 Dec 22
Perfect geregeld! Ruim, met handige karretjes, geen verstopte kosten. Fijn.
ken prijnken prijn
17:17 23 Jun 22
Goed geregeld en heel fijn om gebruik te maken van Self Storage Tiel. Nooit hoeven te wachten op een lift. De aanwezige lift is groot. De units zijn modern voorzien van een digitaal codeslot en alles is aanwezig om spullen weg te brengen. De volgende keer maken wij weer gebruik van deze opslag.
Derek BlomDerek Blom
15:47 14 Jan 22
Super faciliteit. Goed bereikbaar, zelfs voor grote vrachtwagen.Inpandig alles netjes voor elkaar en genoeg camera’s om je spullen veilig te stallen.Online boeken is super makkelijk en geeft directe toegang tot de gewenste locker.
Cindy van den BergCindy van den Berg
15:08 13 Nov 21
Vanwege een overbruggingsperiode tussen de verkoop van onze oude woning en onze nieuwe woning hadden wij opslag nodig. Eerst voor een kleinere hoeveelheid spullen en later voor onze complete inboedel. Er is perfect met ons meegedacht en we hebben zo heel (kosten)efficient gebruik kunnen maken van de opslag.Ik raad Self Storage Tiel zeker aan!
nel timmernel timmer
19:56 30 Oct 21
Wij hebben een box bij Self Storage in Tiel en zijn zeer tevreden. Je kunt 7 dagen per week bij je spullen. Er staan wagentjes en steekwagens waar je gebruik van kunt maken. Wij zijn er dan ook erg blij mee!!
js_loader

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  In welke formaten zijn voorraad opslagboxen beschikbaar?

  Storage boxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar in allerlei maten, van klein tot groot. Zo kies je de geschikte box voor de opslag van je voorraad en producten. Onze boxen variëren van 1 tot 25m2 en inhoud van 3 tot 75m3.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig is mijn voorraad in jullie opslagboxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op
  • Vandaag al jouw voorraad opslaan
  • Grootte boxen: vanaf 1m2 tot wel 25 m2 per box
  • Inhoud boxen: vanaf 3m3 tot wel 75 m3 per box

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

1 + 11 =