Bedrijfsopslag ruimte huren

VANDAAG NOG JE BOX IN

 

Het kan erg handig zijn voor bedrijven om een externe bedrijfs opslagruimte te huren. Vaak moet je namelijk werken met beperkte ruimte voor het opslaan van jouw voorraad, administratie en goederen. Het huren van extra bedrijfsopslag geeft letterlijk ruimte. Of je nu eigenaar bent van een bedrijf dat werkt met veel promotiematerialen, een seizoensgebonden plek kent of hard aan het groeien is, Self Storage Tiel biedt de passende oplossing!

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Schoon en droog

Direct gelegen aan de A15

Binnen 2 minuten jouw box geregeld

Directe betaling mogelijk

Bedrijfsopslagruimte huren bij Self Storage Tiel

 • Beveiligde boxen
 • Goedkoop jouw box huren
 • Maandelijks opzegbaar
 • Goede bereikbaarheid direct aan de A15
 • Storage boxen in diverse formaten
Self Storage Tiel opslagboxen

Bedrijfsopslagruimte huren voor voorraad, goederen en administratie

Het huren van extra bedrijfsopslagruimte biedt letterlijk ruimte, vooral voor bedrijven met beperkte opslagruimte voor voorraad, goederen en administratie. Of je nu eigenaar bent van een bedrijf dat werkt met veel promotiematerialen, een seizoensgebonden plek kent of hard aan het groeien is, Self Storage Tiel biedt de passende oplossing! Met formaten variërend van 2,5 m³ tot 62,5 m³, goed beveiligde boxen en flexibele huurperiodes, creëer je eenvoudig extra ruimte voor al je zakelijke opslagbehoeften.

Hoe het werkt

1. bereken je opslagruimte

2. reserveer je box(en)

3. Vandaag nog je spullen opslaan

Self Storage Tiel B.V.
4.8
Gebaseerd op 61 beoordelingen
powered by Google
Zeer tevreden met de opslag unit.Mooie units, schoon terrein en hallen.Ruime parkeergelegenheid.Goede steekwagens en karren.En een opslag waar de veiligheid gewaarborgd wordt.Top!
Joost van GlabbeekJoost van Glabbeek
05:43 18 May 24
Self Storage Tiel staat als "een huis"! Snelle reactie gekregen voor een afspraak. De box bekeken. SST is zeer ruim opgezet en schoon. Goed toengankelijk. Digitaal verder alles geregeld. Top!
mohamed benalumohamed benalu
15:30 17 May 24
Zeer tevreden ..top
Simon VerlaanSimon Verlaan
11:17 17 May 24
Aanmeld proces voor storage duidelijk en eenvoudig.Betalingen/maandelijkse afschrijving conform afspraak.Ruimte goed beveiligd en goed uitgelicht.Voorzien van trolly’s en veeg materialen.Storage ruimte schoon en goed uitgelicht.Prijs kwaliteit zeer in verhouding.
Dorel MoiseDorel Moise
10:09 17 May 24
veilige opslagruimte, altijd schoon. functionele en ruime lift
JacquelineJacqueline
09:20 17 May 24
Mooie schone boxen en het pand/box goed beveiligd, en doormiddel van een persoonlijke code goed toegankelijk met evt. Steekwagens en karren tot je beschikking. Goede service en snelle reactie op evt. vragen!
O. VinkO. Vink
09:07 17 May 24
Nu een half jaar in gebruik en ik kan niet anders concluderen dan dat het een zeer nette opslag is, welke goed bereikbaar is.Aanbevelingswaardig!
Georg BusseGeorg Busse
11:07 08 Mar 24
Slechte service, niemand antwoordt.
Stephan van den BosStephan van den Bos
15:49 19 Jan 24
We werden prettig ontvangen en kregen een rondleiding waarin we verschillende opties konden zien.We kregen duidelijke uitleg hoe werkt bij Self Storage. Mooie schone ruimtes en handige transportkarretjes en steekwagens om je spulletjes te verplaatsen.We zijn erg blij met deze keuze.
Rocus de JoodeRocus de Joode
06:54 19 Jan 24
SamerSamer
00:29 19 Jan 24
Prima opslagruimte, schoon en goed bewaakt. Alleen zou de openingstijden (06:00-22:00) wel wat breeder mogen.
Dick van der HoevenDick van der Hoeven
20:10 18 Jan 24
Ik had snel wat opslagruimte nodig. Wat fijn dat je alles via de website kan regelen voor een goede prijs. Binnen enkele uren had ik een digitale sleutel. Erg praktisch.SST heeft diverse afmetingen voor iedereen is wel een geschikte ruimte te huren. De opslag is schoon en wordt erg goed beveiligd. En lekker dicht bij de A15 en mocht je achteraf toch nog wat willen vernietigen de AVRI is maar een paar honderd van de SST lokatie.
js_loader

Bedrijfsopslagruimte aan de A15

Self Storage Tiel heeft een centrale ligging direct aan de A15. Jouw bedrijfsopslagruimte is 7 dagen per week gemakkelijk bereikbaar, waardoor je eenvoudig even voor of na het werk langs kunt rijden als je extra spullen af wilt droppen of op wilt halen. Je hebt de keuze uit droge, schone en veilige opslagboxen in alle formaten. De kleine opslagboxen van 1 tot 5m2 zijn geschikt voor het opslaan van de administratie en een aantal losse spullen. Meer ruimte nodig? Kies dan voor één van onze medium boxen (5 tot 15m2) of grote boxen tot 25m2. Door de ruimte calculator te gebruiken weet je zeker dat je geen opslagruimte huurt die je niet nodig hebt.

Wij bieden zowel opslagoplossingen voor zzp’ers en kleine bedrijven als grote organisaties. De bedrijfsopslagruimten – die je binnen enkele minuten huurt – zijn goed beveiligd en te huren met een flexibel contract. Blijkt op den duur dat je een grotere of kleinere ruimte nodig hebt? Dan stap je gemakkelijk over. Hierdoor past de opslagruimte zich continu aan de behoeften van je bedrijf aan.

Veilig bedrijfsoplag huren

Bij Self Storage Tiel hebben we niet alleen een centrale ligging direct aan de A15, maar bieden we ook droge, schone en veilige opslagboxen in diverse formaten, van kleine opslagboxen van 1 tot 5m² tot grote boxen tot 25m². Onze opslagoplossingen zijn geschikt voor zzp’ers, kleine bedrijven en grote organisaties. Met flexibele contracten pas je gemakkelijk de opslagruimte aan jouw bedrijfsbehoeften aan. Huur vandaag nog jouw bedrijfsopslagruimte bij Self Storage Tiel en profiteer van meer ruimte voor jouw onderneming.

 

Er zijn vele redenen om te kiezen voor Self Storage Tiel

 • Direct gelegen aan de A15, gewoon in Tiel
 • Binnen 2 minuten jouw box geregeld
 • Profiteer gelijk van meer ruimte
 • Veilige en droge opslagboxen voor grote en kleine bedrijven
 • Directe betaling mogelijk
 • Kleine, medium en grote boxen: van 1m2 tot 25m2

Bij Self Storage Tiel huur je een bedrijfs opslagruimte die perfect past bij jouw opslag wens. Twijfel je over de grootte van je benodigde opslagruimte? Gebruik onze ruimte calculator om erachter te komen welke Self Storage jij nodig hebt. Zo huur je nooit te veel ruimte en kom je bij het inladen van je spullen niet voor vervelende verrassingen te staan. Huur vandaag nog jouw bedrijfsopslagruimte!

Er zijn vele redenen om te kiezen voor Self Storage Tiel

 • Direct gelegen aan de A15, gewoon in Tiel
 • Binnen 2 minuten jouw box geregeld
 • Profiteer gelijk van meer ruimte
 • Veilige en droge opslagboxen voor grote en kleine bedrijven
 • Directe betaling mogelijk
 • Kleine, medium en grote boxen: van 1m2 tot 25m2

Bij Self Storage Tiel huur je een opslagbox die perfect past bij jouw opslagwens. Twijfel je over de grootte van je benodigde opslagruimte? Gebruik onze calculator om erachter te komen welke self storage jij nodig hebt. Zo huur je nooit teveel ruimte, en kom je bij het inladen van je spullen niet voor vervelende verrassingen te staan. Huur vandaag nog jouw bedrijfs opslagruimte!

Direct bedrijfsopslagruimte huren bij Self Storage Tiel

Bij Self Storage Tiel heb je jouw opslagruimte bedrijfsruimte in een handomdraai geregeld. 

 1. Gebruik onze calculator tool om de optimale grootte te vinden voor de beste prijs. 
 2. Vervolgens huur en betaal je jouw opslagruimte direct online. Dit gaat veilig, snel en gemakkelijk. 
 3. Pak je spullen in en bereid de verhuizing voor. Op het moment dat het jou uitkomt neem je de opslagruimte in gebruik. 

Je kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers wanneer je twijfelt over het formaat of meer wilt weten over onze opslagboxen. Je bent van harte welkom om een keer op afspraak te komen kijken!

Tevreden klanten

Selfstorage Tiel heeft veel soorten en maten storage boxen. Daardoor hoef ik niet een te grote garagebox te huren waar ik meer voor betaal. Top locatie.

Jeroen Brouwers

Mijn box is in perfecte staat opgeleverd. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn spullen, schoon en droog kan opbergen.

Diana van Hellen

De toegankelijkheid van het boxenpark is voor mij cruciaal, omdat ik wekelijks mijn boxen in  moet kunnen. Direct aan de A15 is praktisch.

Ruud Verpoorten

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Welke boxformaten zijn beschikbaar?

  Storageboxen van Self Storage Tiel zijn beschikbaar vanaf 3m3 tot wel 75m3 aan ruimte. Bekijk meer informatie op onze website.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Hoe veilig zijn mijn spullen in jullie storage boxen?

  Onze storage boxen zijn uitstekend beveiligd, omdat we dat uiterst belangrijk vinden. Daarom maken we gebruik van maar liefst 64 beveiligingscamera’s. Ook zetten we honden controle in en hebben alle boxeigenaren hun kenteken laten registreren.

 • image/svg+xml image/svg+xml
  Waarom Self Storage Tiel?
  • Self Storage Tiel ligt erg praktisch aan de A15.
  • Wij leveren de box(en) schoon en droog op.
  • Vandaag al jouw spullen opbergen.
  • Binnen 2 minuten is je box geboekt en beschikbaar.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bel: 088 - 165 17 77 of vul het contactformulier in.

Contactformulier voor al jouw vragen of plan een bezichtiging

11 + 4 =